LASTİK İŞ
ismail

NİNELER VE DEDELER MEHTAP TURUNA ÇIKTI

27.08.2017 - 14:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NİNELER VE DEDELER MEHTAP TURUNA ÇIKTI

Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlardan oluşan bir grup için ücretsiz mehtap turu düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yaşlı vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 65 yaş üstü bireylerden oluşan bir grup için mehtap turu düzenlendi. Düzenlenen mehtap turuna, daha önce vapura binememiş olan 65 yaş üstü vatandaşlardan oluşan 40 kişilik grup katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği mehtap turuna karılan vatandaşlara dondurma, çay ve su ikram edildi.   GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü, vapura binmek isteyip de fırsatı olmadığı için binememiş olan kırsal bölgelerde oturan vatandaşlar için ücretsiz olarak mehtap turu düzenledi. Ortaburun Köyü’ndeki 65 yaş üstü vatandaşlardan oluşan grup, aileleriyle birlikte İzmit Körfezi’nin muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirdi. Müzik eşiğinde yapılan gezi esnasında vatandaşlara dondurma, çay ve su ikram edildi.   TEŞEKKÜR ETTİLER Yaşadıkları bölge şartlarından dolayı vapura binme fırsatı bulamayan vatandaşlar yapılan bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirtti. Öte yandan 65 yaş üstü vatandaşlar kendilerinin vapurla böyle güzel bir gün geçirmesinde tüm olanakları sağlayan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlardan oluşan bir grup için ücretsiz mehtap turu düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yaşlı vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 65 yaş üstü bireylerden oluşan bir grup için mehtap turu düzenlendi. Düzenlenen mehtap turuna, daha önce vapura binememiş olan 65 yaş üstü vatandaşlardan oluşan 40 kişilik grup katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği mehtap turuna karılan vatandaşlara dondurma, çay ve su ikram edildi.
 
GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü, vapura binmek isteyip de fırsatı olmadığı için binememiş olan kırsal bölgelerde oturan vatandaşlar için ücretsiz olarak mehtap turu düzenledi. Ortaburun Köyü’ndeki 65 yaş üstü vatandaşlardan oluşan grup, aileleriyle birlikte İzmit Körfezi’nin muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirdi. Müzik eşiğinde yapılan gezi esnasında vatandaşlara dondurma, çay ve su ikram edildi.
 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Yaşadıkları bölge şartlarından dolayı vapura binme fırsatı bulamayan vatandaşlar yapılan bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirtti. Öte yandan 65 yaş üstü vatandaşlar kendilerinin vapurla böyle güzel bir gün geçirmesinde tüm olanakları sağlayan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.