LASTİK İŞ
ismail

NORMALLEŞME DE 2. AŞAMA BAŞLIYOR

26.05.2020 - 15:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NORMALLEŞME DE 2. AŞAMA BAŞLIYOR

Pandemi önlemlerinde normalleşmenin 2. aşaması yarın başlıyor...Yarın itibari ile tedbirler biraz daha hafifleyecek...

internethaber.com'un haberine göre yarından itibaren; Belediye kredi ve İller Bankası ihaleleri 27 Mayıs’ta yeniden açılacak. Askerlik terhis işlemleri 31 Mayıs’ta başlayacak Milli Savunma Bakanlığı’nın atama, görevlendirme ve personel temini 1 Haziran’da, celp işlemleri 5 Haziran’da bedelli askerlik işlemleri ise 20 Haziran’da yeniden başlayacak 29 Mayıs'tan itibaren camilerde cuma namazı kılınabilecek. Salgın hastaneleri sayıları 1 Haziran’dan itibaren azaltılarak bu kuruluşların hasta kabulüne ve normal işleyişe başlamaları sağlanacak. Üniversiteler 15 Haziran’da akademik takvime dönebilecekler.. YKS 27-28 Haziran’da, LGS 20 Haziran’da, askeri öğrenci sınavı 14 Haziran’da yapılacaktır Adliyeler ara verilen duruşma, keşif, yargı süreci, uzlaştırmacı görevlendirmesi, icra iflas takipleri durdurulması 15 Haziran’da sona erecek Yeni Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında hava, demir ve kara yolunda toplu ulaşım bir süreliğini durdurulmuştu. Pamukkale, Ulusoy, Metro ve Kamil Koç'tan yapılan açıklamada, "4 Haziran'da yola çıkıyoruz" ifadeleri kullanıldı. Kreşler ve gündüz bakımevleri 15 Haziran'da faaliyete geçecek.        
Pandemi önlemlerinde normalleşmenin 2. aşaması yarın başlıyor...Yarın itibari ile tedbirler biraz daha hafifleyecek...

internethaber.com'un haberine göre yarından itibaren;

Belediye kredi ve İller Bankası ihaleleri 27 Mayıs’ta yeniden açılacak.

Askerlik terhis işlemleri 31 Mayıs’ta başlayacak

Milli Savunma Bakanlığı’nın atama, görevlendirme ve personel temini 1 Haziran’da, celp işlemleri 5 Haziran’da bedelli askerlik işlemleri ise 20 Haziran’da yeniden başlayacak

29 Mayıs'tan itibaren camilerde cuma namazı kılınabilecek.

Salgın hastaneleri sayıları 1 Haziran’dan itibaren azaltılarak bu kuruluşların hasta kabulüne ve normal işleyişe başlamaları sağlanacak.

Üniversiteler 15 Haziran’da akademik takvime dönebilecekler..

YKS 27-28 Haziran’da, LGS 20 Haziran’da, askeri öğrenci sınavı 14 Haziran’da yapılacaktır

Adliyeler ara verilen duruşma, keşif, yargı süreci, uzlaştırmacı görevlendirmesi, icra iflas takipleri durdurulması 15 Haziran’da sona erecek

Yeni Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında hava, demir ve kara yolunda toplu ulaşım bir süreliğini durdurulmuştu. Pamukkale, Ulusoy, Metro ve Kamil Koç'tan yapılan açıklamada, "4 Haziran'da yola çıkıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kreşler ve gündüz bakımevleri 15 Haziran'da faaliyete geçecek.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.