NUHOĞLU GÖZ YAŞLARI İLE UĞURLANDI

Gölcük 01.12.2017 - 15:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NUHOĞLU GÖZ YAŞLARI İLE UĞURLANDI

İlçemizin yakından tanıdığı Donanma Mahallesi sakinlerinden, Trabzon İli Hayrat İlçesi eşrafından 66 yaşındaki Mehmet Nuhoğlu, uzun zamandır verdiği yaşam mücadelesini dün akşam kaybederek, hakkın rahmetine kavuştu.

4 çocuk ve 6 torun sahibi Mehmet Nuhoğlu, bugün Cuma Namazını Müteakip Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verilmek üzere Trabzon’un Hayrat ilçesine dualar eşliğinde uğurlandı   İLÇEMİZDE ÇOK SEVİLEN BİR İSİMDİ Gölcük bu sabah güne yine acı bir vefat haberiyle daha uyandı. İlçemizin yakından tanıdığı ve hemen her kesim tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan Mehmet Nuhoğlu, bu sabaha karşı uzun zamandır verdiği yaşam mücadelesini kaybederek, hakkın rahmetine kavuştu. CHP Üyesi olan ve MHP Camiasında çok hatırı olan Nuhoğlu’nun vefatı ilçemizde derin bir üzüntü yarattı. Güler hanımla evli Bülent, Ümit, Filz ve Gül Hanım Nuhoğlu’nun babaları 6 torun sahibi Mehmet Nuhoğlu, bugün Cuma Namazını Müteakip Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verilmek üzere Trabzon’un Hayrat ilçesine dualar eşliğinde uğurlandı.   NUHOĞLU’NU SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI Mehmet Nuhoğlu için, bugün Cuma Namazını Müteakip, Gölcük Merkez Camii avlusu, yine tarihi günlerinden birisini yaşadı. Mehmet Nuhoğlu’nun Cenazesine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ile CHP ve MHP Camiasından pek çok isim ile Nuhoğlu ailesi ile Nuhoğlu ailesinin dostları ile çokl sayıda cemaat katıldı. Mehmet Nuhoğlu’nun taziyelerini çocukları Bülent ve Ümit ile çok sayıda yakını kabul etti. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Mehmet Nuhoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
İlçemizin yakından tanıdığı Donanma Mahallesi sakinlerinden, Trabzon İli Hayrat İlçesi eşrafından 66 yaşındaki Mehmet Nuhoğlu, uzun zamandır verdiği yaşam mücadelesini dün akşam kaybederek, hakkın rahmetine kavuştu.

4 çocuk ve 6 torun sahibi Mehmet Nuhoğlu, bugün Cuma Namazını Müteakip Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verilmek üzere Trabzon’un Hayrat ilçesine dualar eşliğinde uğurlandı

 

İLÇEMİZDE ÇOK SEVİLEN BİR İSİMDİ

Gölcük bu sabah güne yine acı bir vefat haberiyle daha uyandı. İlçemizin yakından tanıdığı ve hemen her kesim tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan Mehmet Nuhoğlu, bu sabaha karşı uzun zamandır verdiği yaşam mücadelesini kaybederek, hakkın rahmetine kavuştu. CHP Üyesi olan ve MHP Camiasında çok hatırı olan Nuhoğlu’nun vefatı ilçemizde derin bir üzüntü yarattı. Güler hanımla evli Bülent, Ümit, Filz ve Gül Hanım Nuhoğlu’nun babaları 6 torun sahibi Mehmet Nuhoğlu, bugün Cuma Namazını Müteakip Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verilmek üzere Trabzon’un Hayrat ilçesine dualar eşliğinde uğurlandı.

 

NUHOĞLU’NU SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Mehmet Nuhoğlu için, bugün Cuma Namazını Müteakip, Gölcük Merkez Camii avlusu, yine tarihi günlerinden birisini yaşadı. Mehmet Nuhoğlu’nun Cenazesine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ile CHP ve MHP Camiasından pek çok isim ile Nuhoğlu ailesi ile Nuhoğlu ailesinin dostları ile çokl sayıda cemaat katıldı. Mehmet Nuhoğlu’nun taziyelerini çocukları Bülent ve Ümit ile çok sayıda yakını kabul etti.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Mehmet Nuhoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.