NÜZHETİYE BEBEKLERİ TÜRKİYE HARİTASINDA

Gölcük 03.04.2018 - 18:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

NÜZHETİYE BEBEKLERİ TÜRKİYE HARİTASINDA

Kırıkkale Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu’nun düzenlediği 81 İl 81 23 Nisan Çocuğu isimli ulusal projeye Kocaeli adına Gölcük Garnizon Anaokulu katıldı. Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem tarafından yürütülen projede Gölcük Belediyesi Kent Konseyi El sanatları Hocası Naz Cankıran ve ekibi tarafından bir haftada hazırlanan Nüzhetiye bebekleri, Yeliz Demirkalem’e teslim edildi.

Kırıkkale Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu’nun düzenlediği 81 İl 81 23 Nisan  Çocuğu isimli ulusal projeye Kocaeli adına Gölcük Garnizon Anaokulu katıldı. Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem tarafından yürütülen projede Gölcük Belediyesi Kent Konseyi El sanatları Hocası Naz Cankıran ve ekibi tarafından bir haftada hazırlanan Nüzhetiye bebekleri, Yeliz Demirkalem’e teslim edildi.    Türkiye geneli resmi ve özel tüm anaokulu öğrencilerine yönelik, çocuklarda hem  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hem de kardeşlik duygusunu yaşamak ve yaşatmak amacıyla "81 İl 81 23 Nisan Çocuğu" isimli ulusal bir proje yapan Kırıkkale Gülümse Anaokuluna gönderildi.   Garnizon Anaokulu Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem tarafından yürütülen projede Gölcük Belediyesi Kent Konseyi El sanatları Hocası Naz Cankıran ve ekibi tarafından bir haftada hazırlanan Nüzhetiye bebekleri, Yeliz Demirkalem’e teslim edildi.    NÜZHETİYE BEBEKLERİ TÜRKİYE HARİTASINDA 81 İl 81 23 Nisan Çocuğu Kırıkkala’de yapılacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında Nüzhetiye bebekleri Türkiye haritası üzerinde Kocali’nin üzerine konarak Ulusal projede İlimizi temsil edecek.   KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ Garnizon Anaokulu Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem “Böyle bir projede Gölcük Garnizon Anaokulu olarak bulunmak bizleri gururlandırdı. Bebeklerin hazırlanmasında bizlere destek olan Muhtarlar Derneği başkanı aynı zamanda Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi olan Bilge Saral’a ve Kent konseyi El Sanatları hocamız Naz Cankıran’a teşekkür ediyorum. bebeklerimizi Kırıkkale Gülümse Anaokulu’na gönderdik”dedi.   BEBEKLERİ TÜRKİYE TANIYACAK Kent konseyi El Sanatları hocamız Naz Cankıran “Böyle bir projeye destek vermek bizleri onurlandırdı. Nüshetiye bebeklerimizin Türkiye haritasında İlimizi temsil etmesi çok güzel. Gölcük Nüshetiye köyü bebeklerini tüm Türkiye tanımış olacak”dedi.
Kırıkkale Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu’nun düzenlediği 81 İl 81 23 Nisan Çocuğu isimli ulusal projeye Kocaeli adına Gölcük Garnizon Anaokulu katıldı. Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem tarafından yürütülen projede Gölcük Belediyesi Kent Konseyi El sanatları Hocası Naz Cankıran ve ekibi tarafından bir haftada hazırlanan Nüzhetiye bebekleri, Yeliz Demirkalem’e teslim edildi.
Kırıkkale Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulu’nun düzenlediği 81 İl 81 23 Nisan  Çocuğu isimli ulusal projeye Kocaeli adına Gölcük Garnizon Anaokulu katıldı. Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem tarafından yürütülen projede Gölcük Belediyesi Kent Konseyi El sanatları Hocası Naz Cankıran ve ekibi tarafından bir haftada hazırlanan Nüzhetiye bebekleri, Yeliz Demirkalem’e teslim edildi. 
 
Türkiye geneli resmi ve özel tüm anaokulu öğrencilerine yönelik, çocuklarda hem  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hem de kardeşlik duygusunu yaşamak ve yaşatmak amacıyla "81 İl 81 23 Nisan Çocuğu" isimli ulusal bir proje yapan Kırıkkale Gülümse Anaokuluna gönderildi.
 
Garnizon Anaokulu Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem tarafından yürütülen projede Gölcük Belediyesi Kent Konseyi El sanatları Hocası Naz Cankıran ve ekibi tarafından bir haftada hazırlanan Nüzhetiye bebekleri, Yeliz Demirkalem’e teslim edildi. 
 
NÜZHETİYE BEBEKLERİ TÜRKİYE HARİTASINDA
81 İl 81 23 Nisan Çocuğu Kırıkkala’de yapılacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında Nüzhetiye bebekleri Türkiye haritası üzerinde Kocali’nin üzerine konarak Ulusal projede İlimizi temsil edecek.
 
KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Garnizon Anaokulu Öğretmenlerinden Yeliz Demirkalem “Böyle bir projede Gölcük Garnizon Anaokulu olarak bulunmak bizleri gururlandırdı. Bebeklerin hazırlanmasında bizlere destek olan Muhtarlar Derneği başkanı aynı zamanda Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi olan Bilge Saral’a ve Kent konseyi El Sanatları hocamız Naz Cankıran’a teşekkür ediyorum. bebeklerimizi Kırıkkale Gülümse Anaokulu’na gönderdik”dedi.
 
BEBEKLERİ TÜRKİYE TANIYACAK
Kent konseyi El Sanatları hocamız Naz Cankıran “Böyle bir projeye destek vermek bizleri onurlandırdı. Nüshetiye bebeklerimizin Türkiye haritasında İlimizi temsil etmesi çok güzel. Gölcük Nüshetiye köyü bebeklerini tüm Türkiye tanımış olacak”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.