NÜZHETİYE DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

05.08.2015 - 09:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

NÜZHETİYE DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Gölcük Belediyesi ve Döşeme(Nüzhetiye)Köyü Muhtarlığı iş birliğinde yürütülen Bölgesel Turizm Kalkınmasında Kadın Hareketi Gölcük-Döşeme Köyü Bebekleri Fotoğraf Sergisi yapıldı.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı,  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Döşeme (Nüzhetiye)Köyü Muhtarı Mehmet Sertoğlu ve ilçe halkı katıldı. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, ‘Beni en çok mutlu eden projeler istihdama ve üretime dönük projelerdir’ dedi. Kadınlarımızın elinden çıkan üretime dönük bir projenin meyvesini aldıklarını belirten Yazıcı, ayrıca Nüzhetiye köyünün ilçemizin en önemli kültür öğelerinden bir tanesi olduğunu vurguladı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,’ Gölcük’ün temelini oluşturan, kuruluşunda büyük katkı ortaya koyan köylerimiz hanımlarının becerilerini topluma yansıtması bizim için çok önemlidir’ dedi. Ellibeş, Fotoğraf Sergisi ile hem yöresel özellikleri gün yüzüne çıkarma hem de bölgeye ve aile ekonomisine küçükte olsa katkı koyabilme adına bir şans olduğunu söyledi. Ellibeş, Gölcük’ün marka değerine olumlu katkı sağlayabilmeleri açısından Döşeme Köyü Bebekleri Programı’nın ana ortağı olduklarını ifade etti. Döşeme (Nüzhetiye)Köyü Muhtarı Mehmet Sertoğlu, yeni nesillere köyümüzün geçmişinden bugüne kadar olan gelenek-göreneklerini sergileme adına bu işe giriştiklerinin altını çizdi.   Döşeme Köyü Bebekleri Fotoğraf Sergisi sonunda emeği geçen Nüzhetiyeli kadınlara plaketleri takdim edildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.          08 Mayıs-08 Temmuz arasında 10 kadının ürettiği yüz elli bebek Fotoğraf Sergisi 11 Ağustos’a kadar ziyaretçilerine açık olacak.  
Gölcük Belediyesi ve Döşeme(Nüzhetiye)Köyü Muhtarlığı iş birliğinde yürütülen Bölgesel Turizm Kalkınmasında Kadın Hareketi Gölcük-Döşeme Köyü Bebekleri Fotoğraf Sergisi yapıldı.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı,  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Döşeme (Nüzhetiye)Köyü Muhtarı Mehmet Sertoğlu ve ilçe halkı katıldı.

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, ‘Beni en çok mutlu eden projeler istihdama ve üretime dönük projelerdir’ dedi. Kadınlarımızın elinden çıkan üretime dönük bir projenin meyvesini aldıklarını belirten Yazıcı, ayrıca Nüzhetiye köyünün ilçemizin en önemli kültür öğelerinden bir tanesi olduğunu vurguladı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,’ Gölcük’ün temelini oluşturan, kuruluşunda büyük katkı ortaya koyan köylerimiz hanımlarının becerilerini topluma yansıtması bizim için çok önemlidir’ dedi. Ellibeş, Fotoğraf Sergisi ile hem yöresel özellikleri gün yüzüne çıkarma hem de bölgeye ve aile ekonomisine küçükte olsa katkı koyabilme adına bir şans olduğunu söyledi. Ellibeş, Gölcük’ün marka değerine olumlu katkı sağlayabilmeleri açısından Döşeme Köyü Bebekleri Programı’nın ana ortağı olduklarını ifade etti.

Döşeme (Nüzhetiye)Köyü Muhtarı Mehmet Sertoğlu, yeni nesillere köyümüzün geçmişinden bugüne kadar olan gelenek-göreneklerini sergileme adına bu işe giriştiklerinin altını çizdi.

 

Döşeme Köyü Bebekleri Fotoğraf Sergisi sonunda emeği geçen Nüzhetiyeli kadınlara plaketleri takdim edildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.    

    

08 Mayıs-08 Temmuz arasında 10 kadının ürettiği yüz elli bebek Fotoğraf Sergisi 11 Ağustos’a kadar ziyaretçilerine açık olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.