LASTİK İŞ
ismail

O SALDIRGAN TUTUKLANDI !

Gündem 07.03.2021 - 08:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

O SALDIRGAN TUTUKLANDI !

8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesi, Samsun da meydana gelen olay Türkiye'yi ayağa kaldırdı..Olaydan sonra yakalanan İ.Z tutuklanarak cezaevine gönderildi .

Samsun da yol ortasında bir kadın, çocuğunun gözü önünde eski eşi tarafından feci şekilde darp edildi...Görüntülerin paylaşılmasının ardından büyük tepki meydana gelirken, şahıs yakalanarak gözaltına alındı.  Samsun'da Canik Belediye binasının bahçesinde gerçekleştiği ifade edilen şiddette; kadının yerde hareketsiz şekilde yattığı ve başında duran erkeğin ise kadının kafasına tekmeler ve yumruklar savurduğu görülüyor!  Annesi şiddet görürken olaya tanık olan küçük kızın çığlıkları ise yürekleri dağladı.  Görüntülerde; çevredeki vatandaşların polisi aradığı, şiddet uygulayan erkeğe bağırdığı duyulurken, bir başka görüntüde ise şiddet uygulayan adamın yakalanarak darp edildiği görüldü. Şiddet gören kadının hastaneye kaldırıldığı ifade edidi. Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın faili İ.Z tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, olaydan sonra 112 Acil ekiğlerinin genç kadını Samsun Eğitim ve Araştırma HAstanesine kaldırdıklarını ve tıbbi müdahaleye başlandığını belirtti. Genç kadının çocuğunun gözü önünde darp edilmesinden sonra açıklama ypan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül" Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı.Hukuk gereğini yapacak.Failin yaptığı yanına kar kalmayacak" dedi.  
8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesi, Samsun da meydana gelen olay Türkiye'yi ayağa kaldırdı..Olaydan sonra yakalanan İ.Z tutuklanarak cezaevine gönderildi .

Samsun da yol ortasında bir kadın, çocuğunun gözü önünde eski eşi tarafından feci şekilde darp edildi...Görüntülerin paylaşılmasının ardından büyük tepki meydana gelirken, şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

Samsun'da Canik Belediye binasının bahçesinde gerçekleştiği ifade edilen şiddette; kadının yerde hareketsiz şekilde yattığı ve başında duran erkeğin ise kadının kafasına tekmeler ve yumruklar savurduğu görülüyor! 

Annesi şiddet görürken olaya tanık olan küçük kızın çığlıkları ise yürekleri dağladı. 

Görüntülerde; çevredeki vatandaşların polisi aradığı, şiddet uygulayan erkeğe bağırdığı duyulurken, bir başka görüntüde ise şiddet uygulayan adamın yakalanarak darp edildiği görüldü.

Şiddet gören kadının hastaneye kaldırıldığı ifade edidi.

Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın faili İ.Z tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, olaydan sonra 112 Acil ekiğlerinin genç kadını Samsun Eğitim ve Araştırma HAstanesine kaldırdıklarını ve tıbbi müdahaleye başlandığını belirtti.

Genç kadının çocuğunun gözü önünde darp edilmesinden sonra açıklama ypan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül" Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı.Hukuk gereğini yapacak.Failin yaptığı yanına kar kalmayacak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.