LASTİK İŞ
ismail

'O SES GÖLCÜK' START ALDI…

02.10.2017 - 11:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

'O SES GÖLCÜK' START ALDI…

Hatırlarsınız, özel bir televizyon kanalında, “O Ses Türkiye” yarışması vardı. Hatta bu yarışmanın jüri üyeleri, ülkemizin güçlü seslerinden oluşuyordu. İşte bizde bundan esinlenerek bir benzetme yapmak istiyoruz.  Gölcük Belediyesi bünyesinde, açılan Türk Halk Müziği (THM) korosu yeni sezon için kolları sıvadı ve THM'nin devlerinden, TRT sanatçısı merhum Orhan Dağlı'nın Akademik kariyerli oğlu THM şefi Kamil Kudret Dağlı yönetiminde, çalışmalarına başladı.  Gölcük Konservatuarı THM Korosu, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde bu seneki çalışmaları için, geçtiğimi hafta sonu buluştular. Yeni katılımların da olduğu koro bu ilk çalışmasında çok istekli bir şekilde, 5 THM müziği eseri üzerinde çalıştılar.  Şef Kudret Dağlı, yeni korodan duduğu memnuniyetini dile getirerek, “Öğrencilerimin çok arzulu olmaları beni de mutlu ediyor. Yeni katılımların da olması ve yine aramıza katılacak yeni arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık. Hedefimiz Gölcük'e THM sevenlerine güzel eserler icra ederek, THM müziğine hizmet etmek istiyoruz” demiş.  Mantar Pano Ekibi olarak, bizlerde yeni seslerin çıkmasını sabırsızlıkla beklyor, THM Korosuna üstün başarılar diliyoruz.   

Hatırlarsınız, özel bir televizyon kanalında, “O Ses Türkiye” yarışması vardı. Hatta bu yarışmanın jüri üyeleri, ülkemizin güçlü seslerinden oluşuyordu. İşte bizde bundan esinlenerek bir benzetme yapmak istiyoruz. 
Gölcük Belediyesi bünyesinde, açılan Türk Halk Müziği (THM) korosu yeni sezon için kolları sıvadı ve THM'nin devlerinden, TRT sanatçısı merhum Orhan Dağlı'nın Akademik kariyerli oğlu THM şefi Kamil Kudret Dağlı yönetiminde, çalışmalarına başladı. 
Gölcük Konservatuarı THM Korosu, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde bu seneki çalışmaları için, geçtiğimi hafta sonu buluştular. Yeni katılımların da olduğu koro bu ilk çalışmasında çok istekli bir şekilde, 5 THM müziği eseri üzerinde çalıştılar. 
Şef Kudret Dağlı, yeni korodan duduğu memnuniyetini dile getirerek, “Öğrencilerimin çok arzulu olmaları beni de mutlu ediyor. Yeni katılımların da olması ve yine aramıza katılacak yeni arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık. Hedefimiz Gölcük'e THM sevenlerine güzel eserler icra ederek, THM müziğine hizmet etmek istiyoruz” demiş. 
Mantar Pano Ekibi olarak, bizlerde yeni seslerin çıkmasını sabırsızlıkla beklyor, THM Korosuna üstün başarılar diliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.