LASTİK İŞ

ODA BAŞKANLARI ALTINTAŞ'A

Gölcük 03.01.2017 - 14:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ODA BAŞKANLARI ALTINTAŞ'A

Kaymakam Mustafa Altıntaş ilçemizde yeni görevine başlamasıyla birlikte hayırlı olsun ziyaretçilerini ağırlıyor. Kaymakam Altıntaş dün Odan Başkanlarını makamında ağırladı.

İçişleri Bakanlığı kararnameyle Gölcük Kaymakamı olarak   atanan Kaymakam Mustafa Altıntaş ilçemizde görevine başladı. Kaymakam Altıntaş’a yeni görevinde başarıla dilemek için birçok ziyaret gerçekleştiriliyor. Kaymakam Altıntaş dün ilçemizin Oda Başkanlarını makamında ağırladı. Oda Başkanlarından ziyaret İlçemizde bulunan Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’ın önderliğinde Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Bakkallar Odası Başkanı Faruk Hikmet Keskin, Pazarcılar Odası Başkanı Abdürrezzak Tuncer ve yöneticileriyle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Kocaman’dan çiçek takdimi Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın göreve başlamasıyla birlikte hayırlı olsun ziyaretçileri de devam ederken dün Oda Başkanları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman tarafından Kaymakam Altıntaş’a çiçek vererek görevinde başarılar dilerken diğer oda başkanlarını da tanıttı. Altıntaş “Sizi tanımak beni çok mutlu etti” Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş yeni göreve başlamasıyla birlikte dün Oda başkanlarının ziyaretinden dolayı memnun kaldığını dile getirirken şunları dile getirdi Altıntaş “Gölcük’teki yeni göreve başlamam ve sizlerinde ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum, burada sizlerle birlikte iyi çalışmalar yapacağız bu birlik beraberliğimizden dolayı her birinize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  
Kaymakam Mustafa Altıntaş ilçemizde yeni görevine başlamasıyla birlikte hayırlı olsun ziyaretçilerini ağırlıyor. Kaymakam Altıntaş dün Odan Başkanlarını makamında ağırladı.

İçişleri Bakanlığı kararnameyle Gölcük Kaymakamı olarak   atanan Kaymakam Mustafa Altıntaş ilçemizde görevine başladı. Kaymakam Altıntaş’a yeni görevinde başarıla dilemek için birçok ziyaret gerçekleştiriliyor. Kaymakam Altıntaş dün ilçemizin Oda Başkanlarını makamında ağırladı.

Oda Başkanlarından ziyaret

İlçemizde bulunan Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’ın önderliğinde Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Bakkallar Odası Başkanı Faruk Hikmet Keskin, Pazarcılar Odası Başkanı Abdürrezzak Tuncer ve yöneticileriyle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Kocaman’dan çiçek takdimi

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın göreve başlamasıyla birlikte hayırlı olsun ziyaretçileri de devam ederken dün Oda Başkanları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman tarafından Kaymakam Altıntaş’a çiçek vererek görevinde başarılar dilerken diğer oda başkanlarını da tanıttı.

Altıntaş “Sizi tanımak beni çok mutlu etti”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş yeni göreve başlamasıyla birlikte dün Oda başkanlarının ziyaretinden dolayı memnun kaldığını dile getirirken şunları dile getirdi Altıntaş “Gölcük’teki yeni göreve başlamam ve sizlerinde ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum, burada sizlerle birlikte iyi çalışmalar yapacağız bu birlik beraberliğimizden dolayı her birinize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.