ODADAN ESNAFA TEŞEKKÜR

Ekonomi 24.05.2016 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ODADAN ESNAFA TEŞEKKÜR

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve yönetim kurulu, örnek bir davranış sergileyerek, eski oda başkanları ile ilçemizden yılın ahisi seçilen ve komisyonlarda görev alan esnafları ödüllendirerek, Ahde Vefa örneği gösterdiler. Başkan Kocaman, eski zanatkarları madalya ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirerek, başarılar diledi

Gölcük  Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve yönetimi, 2014-2015 yılının ahisi Vahap Kaya ile 2016-2017 yılın İl genelinde ahisi seçilen Vahap Kaya ile Feridun Balaban ile ilçemiz eski esnaflarından, Cihan Poyraz, Mustafa Çiçek, Ahmet Kama, Kemal Erol, Bedrettin Avdan, Yusuf Yılancı ve Hamdi Boz ile oda eski başkanlarından, Şaban Aktürkoğlu, Raşit Yılmaz ve Mahmut Seslikaya'ya, katkılarından ve başarılarından dolayı, birer madalya ve çeşitli hediyeler ile teşekkür etti. SİZLERİ ÖRNEK ALDIM Kocaman "Ben her zaman kendilerini kendime örnek aldım. Sizler benim baba vekilimizsiniz. Bizler ne öğrendiysek sizlerden öğrendik. Ancak yeni nesil esnaflar, manevi değerlerden oldukça uzak, ancak eski esnaflarımız ve büyüklerimiz Ahilik geleneğini sürdürmeye devam ediyorlar. Ahilik Geleneği, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kocaeli Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü ve Esnaf Odaları Konfederasyonu işbirliği ile devam ediyor. 2012 yılından bu yana Kocaeli Valiliği'nin gözetiminde yapılan Yılın Ahisi yarışmalarında, ilçemizden 3 yılın ahisi seçilmesi bizi ve ilçemizi oldukça onurlandırmıştır. İnşallah bundan sonra da bu geleneğimiz sürecek. Ben şahsım ve yönetim kurulum adına, hepinize teşekkür ediyor, ellerinizden öpüyorum” diye konuştu. 
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve yönetim kurulu, örnek bir davranış sergileyerek, eski oda başkanları ile ilçemizden yılın ahisi seçilen ve komisyonlarda görev alan esnafları ödüllendirerek, Ahde Vefa örneği gösterdiler. Başkan Kocaman, eski zanatkarları madalya ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirerek, başarılar diledi

Gölcük  Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve yönetimi, 2014-2015 yılının ahisi Vahap Kaya ile 2016-2017 yılın İl genelinde ahisi seçilen Vahap Kaya ile Feridun Balaban ile ilçemiz eski esnaflarından, Cihan Poyraz, Mustafa Çiçek, Ahmet Kama, Kemal Erol, Bedrettin Avdan, Yusuf Yılancı ve Hamdi Boz ile oda eski başkanlarından, Şaban Aktürkoğlu, Raşit Yılmaz ve Mahmut Seslikaya'ya, katkılarından ve başarılarından dolayı, birer madalya ve çeşitli hediyeler ile teşekkür etti.

SİZLERİ ÖRNEK ALDIM
Kocaman "Ben her zaman kendilerini kendime örnek aldım. Sizler benim baba vekilimizsiniz. Bizler ne öğrendiysek sizlerden öğrendik. Ancak yeni nesil esnaflar, manevi değerlerden oldukça uzak, ancak eski esnaflarımız ve büyüklerimiz Ahilik geleneğini sürdürmeye devam ediyorlar. Ahilik Geleneği, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kocaeli Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü ve Esnaf Odaları Konfederasyonu işbirliği ile devam ediyor. 2012 yılından bu yana Kocaeli Valiliği'nin gözetiminde yapılan Yılın Ahisi yarışmalarında, ilçemizden 3 yılın ahisi seçilmesi bizi ve ilçemizi oldukça onurlandırmıştır. İnşallah bundan sonra da bu geleneğimiz sürecek. Ben şahsım ve yönetim kurulum adına, hepinize teşekkür ediyor, ellerinizden öpüyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.