ÖDÜL DERBY MAÇ

Spor 26.11.2016 - 22:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖDÜL DERBY MAÇ

Çınarlık Spor Kulübü sporcuları Bayan Voleybol 1.Lig takımlarından Eczacıbaşı - Vakıfbank derby maçının heyecanını türbinde yaşadı.

Çınarlık Spor Kulübü sporcuları, Hakkı Aydoğan ve İsmet Ormancıoğlu'nun organizasyonları ile Bayan Voleybol 1.Lig derby karşılaşmasını türbinlerden izledi. Baştan sona çekişmeli geçen maçta seyircilerin bir çoğu koridorda ayakta kalırken, salona giremeyen pek çok kişi de oldu. Vakıfbank'ın 3-2 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrası sporcular, sevdikleri voleybolcular ile selfi yapmanın mutluluğunu yaşadı. İsmet Ormancıoğlu ile maç arasında bir sohbet gerçekleştirdik. Ormancıoğlu, "TEOG sınavı başarılı geçen sporcularımıza verdiğimiz derby maç sözümüzü yerine getirdik. Maç saatinden bir saat önce gelerek tirbünlerde yerimizi almamız sayesinde rahatça maçı seyredebildik. Kalabalık bir sporcu gurubu ile geldik.  Sporun öğrencilerimize kattıkları sayesinde eğitimlerinde de önemli başarılar kazanıyorlar. Biz de onlara söz verdiğimiz bu maç organizasyonu ile sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Maç heyecanı sonrasında Değirmendereli Büşra Cansu Kılıçlı ile de bir araya gelen genç sporcular toplu resim çektirdi ve selfi yaptılar.
Çınarlık Spor Kulübü sporcuları Bayan Voleybol 1.Lig takımlarından Eczacıbaşı - Vakıfbank derby maçının heyecanını türbinde yaşadı.

Çınarlık Spor Kulübü sporcuları, Hakkı Aydoğan ve İsmet Ormancıoğlu'nun organizasyonları ile Bayan Voleybol 1.Lig derby karşılaşmasını türbinlerden izledi. Baştan sona çekişmeli geçen maçta seyircilerin bir çoğu koridorda ayakta kalırken, salona giremeyen pek çok kişi de oldu. Vakıfbank'ın 3-2 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrası sporcular, sevdikleri voleybolcular ile selfi yapmanın mutluluğunu yaşadı.

İsmet Ormancıoğlu ile maç arasında bir sohbet gerçekleştirdik.

Ormancıoğlu, "TEOG sınavı başarılı geçen sporcularımıza verdiğimiz derby maç sözümüzü yerine getirdik. Maç saatinden bir saat önce gelerek tirbünlerde yerimizi almamız sayesinde rahatça maçı seyredebildik. Kalabalık bir sporcu gurubu ile geldik. 

Sporun öğrencilerimize kattıkları sayesinde eğitimlerinde de önemli başarılar kazanıyorlar. Biz de onlara söz verdiğimiz bu maç organizasyonu ile sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Maç heyecanı sonrasında Değirmendereli Büşra Cansu Kılıçlı ile de bir araya gelen genç sporcular toplu resim çektirdi ve selfi yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.