ÖĞLE ARASI CAFE AÇILDI

Değirmendere 27.10.2014 - 18:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖĞLE ARASI CAFE AÇILDI

İşletmeci Feyzan ve Sakibe Kılıç''ın sahibi olduğu Öğle Arası Cafe hizmete açıldı. Açılışa katılan Başkan Ellibeş hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İşletmeci Feyzan ve Sakibe Kılıç''ın sahibi olduğu Öğle Arası Cafe hizmete açıldı. Merkez Mahallesi Mithat Gürses Caddesi Aslan Apartmanı 40/1 adresinde hizmete açılan Öğle Arası Cafe'nin açılışına katılım yoğun oldu. Açılışa Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz ve Kılıç ailesinin dostları katıldı.  BAŞKAN ELLİBEŞ TEBRİK ETTİ Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Değirmendereli vatandaşlarımızın hizmetine açılan bu şirin yerin sahiplerini tebrik ediyorum. İş yeriniz hayırlı olsun. Allah bol hayırlı kazanç versin" dedi. Konuşmaların ardından protokol açılış kurdelesini keserek, cafeyi gezdi. Başkan Ellibeş açılışta ikram edilen makarnayı çok beğendiğini ifade etti. 
İşletmeci Feyzan ve Sakibe Kılıç''ın sahibi olduğu Öğle Arası Cafe hizmete açıldı. Açılışa katılan Başkan Ellibeş hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
İşletmeci Feyzan ve Sakibe Kılıç''ın sahibi olduğu Öğle Arası Cafe hizmete açıldı. Merkez Mahallesi Mithat Gürses Caddesi Aslan Apartmanı 40/1 adresinde hizmete açılan Öğle Arası Cafe'nin açılışına katılım yoğun oldu. Açılışa Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfi Yılmaz ve Kılıç ailesinin dostları katıldı. 
BAŞKAN ELLİBEŞ TEBRİK ETTİ
Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Değirmendereli vatandaşlarımızın hizmetine açılan bu şirin yerin sahiplerini tebrik ediyorum. İş yeriniz hayırlı olsun. Allah bol hayırlı kazanç versin" dedi. Konuşmaların ardından protokol açılış kurdelesini keserek, cafeyi gezdi. Başkan Ellibeş açılışta ikram edilen makarnayı çok beğendiğini ifade etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.