LASTİK İŞ

Oğluna Eşya İsteyen Eşini Vurdu

Kocaeli 17.07.2013 - 14:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Oğluna Eşya İsteyen Eşini Vurdu

İzmit Kadıköy Mahallesinde sahur vakti meydana gelen olayda kız kaçıran oğluna eşya alınması konusunda eşine baskı uygulayan Cüziyete Dünen, eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Alınan bilgiye göre, Kadıköy Mahallesi Ali Rıza Efendi Sokak adresinde ikamet eden malulen emekli olan Ahmet Dünen (50), eşi Cüziyete Dünen (47) tarafından 3 sene önce terk edilmişti. Yanına 6 çocuğunu, 20 bileziğini ve 10 bin dolar da para alan Cüziyete Dünen, memleketi Diyarbakır'a gitti. Bir süre çocukları ile burada kalan Cüziyete Dünen, 16 yaşındaki oğlunun teyze kızını kaçırmasının ardından memleketinden ayrılmak zorunda kaldı. Yanına çocukları ve gelinini de alan Cüziyete Dünen, İzmit'te olan resmi nikahlı eşi Ahmet Dünen'in yanına geri döndü. İddiaya göre, Dünen çifti sürekli olarak tartışıp kavga ediyordu. Kız kaçıran oğluna eşya alınmasını isteyen Cüziyete Dünen, bu konuyla alakalı olarak eşine sürekli baskı uyguluyordu. Baskılara dayanamayan Ahmet Dünen, eşine eşya işini hallettiğini, eşya karşılığında kardeşi ile dayısına 5 bin liralık çek verdiğini ve eşyaların kısa bir zaman içinde geleceğini söyledi. Aradan geçen zaman içinde eşyalar gelmeyince Dünen çifti yeniden tartışmaya başladı. Olay gecesi ise Cüziyete Dünen eşini evden kovdu. Kavga çıkmaması için evden çıkan Ahmet Dünen gece saat 02.30'a kadar açık olan kahvehanelerde zaman geçirdi. Daha sonra eve giden Ahmet Dünen'in eve geldiğini duyan Cüziyete Dünen, eşiyle yeniden tartışmaya başladı. Ruhsatlı silahını eşine doğrultan Dünen, iddiaya göre, kaza ile eşini vurdu. Elmacık kemiğinden giren kurşun ensesinden çıktı. Silah sesine uyanan çocuklar ise annelerini kanlar içinde yerde yatarken buldu. Ahmet Dünen silahıyla birlikte evden çıkıp Kocaeli Devlet Hastanesi polis noktasına giderek cinayet işlediğini ve telsim olmak istediğini söyledi. İhbar üzerine eve giden sağlık ekipleri ise Cüziyete Dünen'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cüziyete Dünen'in cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Dünen çiftinin çocukları ise hastane önde sinir krizleri geçirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan Ahmet Dünen'in 3 senedir psikolojik tedavi gördüğü ve son bir haftadır ilaçlarını kullanmadığı öğrenildi. İfadesinde eşini yanlışlıkla öldürdüğünü ve pişman olduğunu söylediği öğrenilen Ahmet Dünen, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yakınlarına teslim edilen Cüziyete Dünen'in cenazesi toprağa verilmek üzere Diyarbakır'ın Silvan ilçesine gönderildi. Öte yandan, Ahmet Dünen adliyeye sevk edilirken, cinayete eşyaları zamanında teslim etmeyen dayısı ve kardeşini suçlayarak, hakaret etti. - KOCAELİ

İzmit Kadıköy Mahallesinde sahur vakti meydana gelen olayda kız kaçıran oğluna eşya alınması konusunda eşine baskı uygulayan Cüziyete Dünen, eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Kadıköy Mahallesi Ali Rıza Efendi Sokak adresinde ikamet eden malulen emekli olan Ahmet Dünen (50), eşi Cüziyete Dünen (47) tarafından 3 sene önce terk edilmişti. Yanına 6 çocuğunu, 20 bileziğini ve 10 bin dolar da para alan Cüziyete Dünen, memleketi Diyarbakır'a gitti. Bir süre çocukları ile burada kalan Cüziyete Dünen, 16 yaşındaki oğlunun teyze kızını kaçırmasının ardından memleketinden ayrılmak zorunda kaldı. Yanına çocukları ve gelinini de alan Cüziyete Dünen, İzmit'te olan resmi nikahlı eşi Ahmet Dünen'in yanına geri döndü. İddiaya göre, Dünen çifti sürekli olarak tartışıp kavga ediyordu.

Kız kaçıran oğluna eşya alınmasını isteyen Cüziyete Dünen, bu konuyla alakalı olarak eşine sürekli baskı uyguluyordu. Baskılara dayanamayan Ahmet Dünen, eşine eşya işini hallettiğini, eşya karşılığında kardeşi ile dayısına 5 bin liralık çek verdiğini ve eşyaların kısa bir zaman içinde geleceğini söyledi. Aradan geçen zaman içinde eşyalar gelmeyince Dünen çifti yeniden tartışmaya başladı. Olay gecesi ise Cüziyete Dünen eşini evden kovdu.

Kavga çıkmaması için evden çıkan Ahmet Dünen gece saat 02.30'a kadar açık olan kahvehanelerde zaman geçirdi. Daha sonra eve giden Ahmet Dünen'in eve geldiğini duyan Cüziyete Dünen, eşiyle yeniden tartışmaya başladı. Ruhsatlı silahını eşine doğrultan Dünen, iddiaya göre, kaza ile eşini vurdu. Elmacık kemiğinden giren kurşun ensesinden çıktı. Silah sesine uyanan çocuklar ise annelerini kanlar içinde yerde yatarken buldu.

Ahmet Dünen silahıyla birlikte evden çıkıp Kocaeli Devlet Hastanesi polis noktasına giderek cinayet işlediğini ve telsim olmak istediğini söyledi. İhbar üzerine eve giden sağlık ekipleri ise Cüziyete Dünen'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cüziyete Dünen'in cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Dünen çiftinin çocukları ise hastane önde sinir krizleri geçirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan Ahmet Dünen'in 3 senedir psikolojik tedavi gördüğü ve son bir haftadır ilaçlarını kullanmadığı öğrenildi. İfadesinde eşini yanlışlıkla öldürdüğünü ve pişman olduğunu söylediği öğrenilen Ahmet Dünen, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yakınlarına teslim edilen Cüziyete Dünen'in cenazesi toprağa verilmek üzere Diyarbakır'ın Silvan ilçesine gönderildi.

Öte yandan, Ahmet Dünen adliyeye sevk edilirken, cinayete eşyaları zamanında teslim etmeyen dayısı ve kardeşini suçlayarak, hakaret etti. - KOCAELİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.