ÖĞREN, EĞLEN, RENKLEN

Eğitim 13.11.2019 - 12:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞREN, EĞLEN, RENKLEN

Renkli kozmetik sektörünün lider markası Flormar, TEV (Türk Eğitim Vakfı) ile üretim tesislerinin bulunduğu Gebze’de gerçekleştirdiği “Öğren, Eğlen, Renklen” sosyal sorumluluk projesiyle gelecek nesillerin eğitimine, sağlıklı gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

1970’den bu yana faaliyet gösteren ve üretim tesisi Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, kozmetik sektörünün lider markası Flormar, TEV (Türk Eğitim Vakfı) işbirliği ile gerçekleştirilen ve yeni nesillerin eğitimine, sağlıklı gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan önemli bir projeyi hayata geçirdi.    “Öğren, Eğlen, Renklen” sosyal sorumluluk projesinin ilk aktiviteleri 4 – 5 Kasım tarihlerinde Gebze Orhangazi ve Ülkem İlkokulları’nda düzenlendi.      “Öğren, Eğlen, Renklen”…   Hayata güzellik ve renk katan, bu misyonuyla yeni nesillerie ilham kaynağı olmayı amaç edinen Flormar’ın Türk Eğitim Vakfı’nın desteği ile Gebze’de düzenlediği “Öğren, Eğlen, Renklen” sosyal sorumluluk projesi bölgedeki iki ilkokulda hayata geçti.   Flormar, proje kapsamında belirlenen okulların çok amaçlı salonlarında, uzman tiyatro topluluğu MİE’nin Bremen Mızıkacıları adlı oyunu çocuklarla buluşturdu. İnteraktif bir içeriğine sahip olan oyun süresince çocuklar arkadaşlık, güven, yardımlaşma gibi temel olguları eğlenerek ve kendileri de oyunun içine dahil olarak deneyimlediler. Projenin önemli ayaklarından biri de ilkokul çağındaki çocukların okuma alışkanlıklarının desteklenmesini merkeze alıyor. İlköğretim çağıdanki çocukların kitap okuma alışanlığını desteklemek başta olmak üzere eğlendirirken öğretmeyi amaçlayan projenin önemli bir ayağını da Türk Eğitim Vakfı’nın destek verdiği ve K12 Vakfı tarafından okuma isteği, zevki ve alışkanlığını geliştirme amacı ile hayata geçirilen “Okuma Ağacı (OKA)” projesi kapsamında hazırladığı kitapların bölge çocuklarına ulaştırılması oluşturuyor. Çocukların keyifle okuyacağı, okurken kelime dağarcığını ve hayal dünyasını genişletebileceği kitaplar tiyatro sonrasında öğrencilere hediye edildi.   Etkinlik Flormar’ın çocuklara okuma kitapları ve yeni öğretim yılında renkli hayallerini resmedebilmek için hediye ettiği kırtasiye setlerinin dağıtması ile son buldu.
Renkli kozmetik sektörünün lider markası Flormar, TEV (Türk Eğitim Vakfı) ile üretim tesislerinin bulunduğu Gebze’de gerçekleştirdiği “Öğren, Eğlen, Renklen” sosyal sorumluluk projesiyle gelecek nesillerin eğitimine, sağlıklı gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

1970’den bu yana faaliyet gösteren ve üretim tesisi Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, kozmetik sektörünün lider markası Flormar, TEV (Türk Eğitim Vakfı) işbirliği ile gerçekleştirilen ve yeni nesillerin eğitimine, sağlıklı gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan önemli bir projeyi hayata geçirdi.

 

 “Öğren, Eğlen, Renklen” sosyal sorumluluk projesinin ilk aktiviteleri 4 – 5 Kasım tarihlerinde Gebze Orhangazi ve Ülkem İlkokulları’nda düzenlendi.

 

 

 “Öğren, Eğlen, Renklen”

 

Hayata güzellik ve renk katan, bu misyonuyla yeni nesillerie ilham kaynağı olmayı amaç edinen Flormar’ın Türk Eğitim Vakfı’nın desteği ile Gebze’de düzenlediği “Öğren, Eğlen, Renklen” sosyal sorumluluk projesi bölgedeki iki ilkokulda hayata geçti.

 

Flormar, proje kapsamında belirlenen okulların çok amaçlı salonlarında, uzman tiyatro topluluğu MİE’nin Bremen Mızıkacıları adlı oyunu çocuklarla buluşturdu. İnteraktif bir içeriğine sahip olan oyun süresince çocuklar arkadaşlık, güven, yardımlaşma gibi temel olguları eğlenerek ve kendileri de oyunun içine dahil olarak deneyimlediler.

Projenin önemli ayaklarından biri de ilkokul çağındaki çocukların okuma alışkanlıklarının desteklenmesini merkeze alıyor. İlköğretim çağıdanki çocukların kitap okuma alışanlığını desteklemek başta olmak üzere eğlendirirken öğretmeyi amaçlayan projenin önemli bir ayağını da Türk Eğitim Vakfı’nın destek verdiği ve K12 Vakfı tarafından okuma isteği, zevki ve alışkanlığını geliştirme amacı ile hayata geçirilen “Okuma Ağacı (OKA)” projesi kapsamında hazırladığı kitapların bölge çocuklarına ulaştırılması oluşturuyor. Çocukların keyifle okuyacağı, okurken kelime dağarcığını ve hayal dünyasını genişletebileceği kitaplar tiyatro sonrasında öğrencilere hediye edildi.

 

Etkinlik Flormar’ın çocuklara okuma kitapları ve yeni öğretim yılında renkli hayallerini resmedebilmek için hediye ettiği kırtasiye setlerinin dağıtması ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.