LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİ SERVİSİ İHALESİ YAPILDI

Eğitim 07.09.2019 - 16:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİ SERVİSİ İHALESİ YAPILDI

Eğitim öğretim başlamadan önce yapılan hazırlıklar kapsamında köylere yönelik taşımalı eğitim servislerin ihalesi yapılarak pazartesi günü servisler çalışacak.

2019 – 2020 eğitim ve öğretim 09 Eylül Pazartesi başlayacak. Gölcük Milli eğitim müdürlüğü eğitim ve öğretim öncesi var olan eksikleri tamamladı. Bu eksiklerin kapsamında taşımalı öğrenciler için servis minibüslerin ihalesi yapılarak 09 Eylülde taşımalı öğrenci servisleri çalışmaya başlayacak. Servisler hakkında bilgi veren Gölcük Milli eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel; “okullar açılmadan önce taşımalı eğitim konulu servislerimizin ihalesini yaptık. Yapılan ihalede Temel Eğitim 11 minibüs 198 öğrenci Köylerden taşımalı eğitim servisini çekecekler. Ortaöğretim 10 minibüs 130 öğrenciyi taşıyacaklar, özel öğretim 23 minibüs 201 öğrenci servis taşımacılığı yapılacaktır.  Toplam 44 minibüs 529 öğrenci servis araçlarıyla okula giderek eğitim görecekler. Her ne kadar taşımalı öğrenci servislerin ihalesini alan minibüsçülerin tüm periyodik kontrolleri milli eğitim müdürlüğümüz tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde servis araçlarla okullarına ve ardından evlerine gitmesi için gerekli tüm tedbirler alındı. Eğitim ve öğretimde sıkıntı yaşanmaması için kurum olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Bun gün yaklaşın 30 bin öğrencimiz ders başı yapacak. 2019 – 2020 eğitim ve öğretim yılı hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Eğitim öğretim başlamadan önce yapılan hazırlıklar kapsamında köylere yönelik taşımalı eğitim servislerin ihalesi yapılarak pazartesi günü servisler çalışacak.

2019 – 2020 eğitim ve öğretim 09 Eylül Pazartesi başlayacak. Gölcük Milli eğitim müdürlüğü eğitim ve öğretim öncesi var olan eksikleri tamamladı. Bu eksiklerin kapsamında taşımalı öğrenciler için servis minibüslerin ihalesi yapılarak 09 Eylülde taşımalı öğrenci servisleri çalışmaya başlayacak. Servisler hakkında bilgi veren Gölcük Milli eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel; “okullar açılmadan önce taşımalı eğitim konulu servislerimizin ihalesini yaptık. Yapılan ihalede Temel Eğitim 11 minibüs 198 öğrenci Köylerden taşımalı eğitim servisini çekecekler. Ortaöğretim 10 minibüs 130 öğrenciyi taşıyacaklar, özel öğretim 23 minibüs 201 öğrenci servis taşımacılığı yapılacaktır. 

Toplam 44 minibüs 529 öğrenci servis araçlarıyla okula giderek eğitim görecekler. Her ne kadar taşımalı öğrenci servislerin ihalesini alan minibüsçülerin tüm periyodik kontrolleri milli eğitim müdürlüğümüz tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde servis araçlarla okullarına ve ardından evlerine gitmesi için gerekli tüm tedbirler alındı. Eğitim ve öğretimde sıkıntı yaşanmaması için kurum olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Bun gün yaklaşın 30 bin öğrencimiz ders başı yapacak. 2019 – 2020 eğitim ve öğretim yılı hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.