LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLER AHMET TAŞÇI’YI AĞIRLADI

Spor 07.04.2017 - 10:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER AHMET TAŞÇI’YI AĞIRLADI

Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Kurumunda, Öğrencilere Milli Değerlerimizden ata sporu “Yağlı Güreşleri” tanıtmak amacı ile efsane güreşçi Ahmet TAŞÇI tarafından seminer verildi.

Gölcük  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanan Milli ve Manevi değerlere sahip çıkmayı amaçlayan “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Kurumunca  düzenlenen “Milli ve Manevi Değerlere Saygı ” konulu seminerine;   kökeni yüzyıllar öncesine dayanan milli değerimiz Ata sporumuz “yağlı güreşleri”  tanıtma ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla, Yağlı Güreşin son dönem “Altın Kemerli Usta Pehlivanlarından”  Ahmet TAŞÇI konuşmacı olarak katıldı. Öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşen seminerde milli ve manevi değerlerimizle ilgili kısa bir konuşma yapan okul müdürü Yener TAŞ,  “ Çanakkale'de,   Kurtuluş Savaşı'nda  ve  haince yapılan 15 Temmuz darbe kalkışmasında milletimizi ayakta tutan güç ;  milli ve manevi değerlerimizdir.  Birlik ve beraberliğimizi,  huzur ve mutluluğumuzu sağlayan milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Onları yaşayarak muhafaza etmeli ve bizden sonraki nesillere aktarmalıyız.”  diyerek, İlçemizde “Değerler Eğitimi”  projesini başlatıp, örnek çalışmaların öncülüğünü yapan  Saygıdeğer İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Gülsuyu'na teşekkür ederek konuşması yapmak üzere davet etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ise ;“Çocuklarımızın milli ve manevi değerleri bilmeleri ve bu değerleri yaşatabilmeleri için örneklerimiz, önderlerimiz vardır Ahmet TAŞÇI da Türkiye'nin yetiştirdiği nadir örneklerimizden biridir. Bugün burada milli değerimiz, ata sporumuz güreşi bizlere anlatacağı için minnettarız“ dedi. Seminerde  Konuşmacı olarak davet edilen Ahmet TAŞÇI ise  “650 yılı aşkın bir süredir devam eden ata sporumuz güreşin temsilcilerinden olmak bu sporu yaşatarak tüm dünyaya tanıtanlar arasında olmak gurur verici bir şey. Peygamber sporumuz, ata sporumuz güreşte başarılı olmak için sadece bedeni değil aynı zamanda ruhu da eğitmek lazım. Ruhu eğitmek ise iyi ahlaktan, milli ve manevi değerlere sahip çıkmaktan geçer bu nedenle Değerler Eğitimi Projesi etkinliklerinde yer aldığıma minnettarım ” dedi.
Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Kurumunda, Öğrencilere Milli Değerlerimizden ata sporu “Yağlı Güreşleri” tanıtmak amacı ile efsane güreşçi Ahmet TAŞÇI tarafından seminer verildi.

Gölcük  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanan Milli ve Manevi değerlere sahip çıkmayı amaçlayan “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Kurumunca  düzenlenen “Milli ve Manevi Değerlere Saygı ” konulu seminerine;   kökeni yüzyıllar öncesine dayanan milli değerimiz Ata sporumuz “yağlı güreşleri”  tanıtma ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla, Yağlı Güreşin son dönem “Altın Kemerli Usta Pehlivanlarından”  Ahmet TAŞÇI konuşmacı olarak katıldı.
Öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşen seminerde milli ve manevi değerlerimizle ilgili kısa bir konuşma yapan okul müdürü Yener TAŞ,  “ Çanakkale'de,   Kurtuluş Savaşı'nda  ve  haince yapılan 15 Temmuz darbe kalkışmasında milletimizi ayakta tutan güç ;  milli ve manevi değerlerimizdir.  Birlik ve beraberliğimizi,  huzur ve mutluluğumuzu sağlayan milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Onları yaşayarak muhafaza etmeli ve bizden sonraki nesillere aktarmalıyız.”  diyerek, İlçemizde “Değerler Eğitimi”  projesini başlatıp, örnek çalışmaların öncülüğünü yapan  Saygıdeğer İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Gülsuyu'na teşekkür ederek konuşması yapmak üzere davet etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ise ;“Çocuklarımızın milli ve manevi değerleri bilmeleri ve bu değerleri yaşatabilmeleri için örneklerimiz, önderlerimiz vardır Ahmet TAŞÇI da Türkiye'nin yetiştirdiği nadir örneklerimizden biridir. Bugün burada milli değerimiz, ata sporumuz güreşi bizlere anlatacağı için minnettarız“ dedi.
Seminerde  Konuşmacı olarak davet edilen Ahmet TAŞÇI ise  “650 yılı aşkın bir süredir devam eden ata sporumuz güreşin temsilcilerinden olmak bu sporu yaşatarak tüm dünyaya tanıtanlar arasında olmak gurur verici bir şey. Peygamber sporumuz, ata sporumuz güreşte başarılı olmak için sadece bedeni değil aynı zamanda ruhu da eğitmek lazım. Ruhu eğitmek ise iyi ahlaktan, milli ve manevi değerlere sahip çıkmaktan geçer bu nedenle Değerler Eğitimi Projesi etkinliklerinde yer aldığıma minnettarım ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.