ÖĞRENCİLER ATAMIZI ANDI

Gündem 11.11.2019 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER ATAMIZI ANDI

10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla Gölcük Piyale paşa ilkokul öğrencileri atamızı okulda 10 Kasım günü andılar.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında hayata gözlerini yumdu. Her yıl 10 Kasımda Ulu Önder Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olarak ülkemizde törenle anılıyor. Bu yıl 10 Kasımda Türkiye Cumhuriyet2in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıl dönümüzde ülkemiz ve ilçemizde törenle anılırken, Gölcük Piyalepaşa İlkokulu 10 Kasım 2019 da okul bahçesinde anma tören etkinliklerini düzenlediler. Törene okul müdürü Songül Bayraktar, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladılar. Etkinlikler kapsamında saat 9- 5 te saygı duruşu ardından istiklal marşı okudular. Ardından etkinlikte Türkiye Haritası üzerinde Atatürk fotoğrafını parçalarla birleştirdiler. Etkinlikler öğle saatlerine kadar sürdü. Fahri Haner   
10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla Gölcük Piyale paşa ilkokul öğrencileri atamızı okulda 10 Kasım günü andılar.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında hayata gözlerini yumdu. Her yıl 10 Kasımda Ulu Önder Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olarak ülkemizde törenle anılıyor. Bu yıl 10 Kasımda Türkiye Cumhuriyet2in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıl dönümüzde ülkemiz ve ilçemizde törenle anılırken, Gölcük Piyalepaşa İlkokulu 10 Kasım 2019 da okul bahçesinde anma tören etkinliklerini düzenlediler. Törene okul müdürü Songül Bayraktar, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladılar. Etkinlikler kapsamında saat 9- 5 te saygı duruşu ardından istiklal marşı okudular. Ardından etkinlikte Türkiye Haritası üzerinde Atatürk fotoğrafını parçalarla birleştirdiler. Etkinlikler öğle saatlerine kadar sürdü.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.