ÖĞRENCİLER BAŞARILARINI PAYLAŞTI

Eğitim 14.06.2016 - 16:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖĞRENCİLER BAŞARILARINI PAYLAŞTI

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İlçe Kaymakam Adem Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu ziyaret etti.

Donanma Komutanlığı’nın düzenlediği ve 500 eserin  yarıştığı ‘VATAN SEVGİSİ’ konulu resim yarışmasında ‘Çanakkale’ temalı eseriyle birinci olan Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencisi Ayşenur Taşdemir, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tertiplemiş olduğu ‘Hafızlık ve Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma’ yarışmasında Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden, Hafız erkeklerde il 1.si olan Abdulkadir Özay Hafız kızlarda il 1.si olan Zeynep Berre Tunca, Kuran-ı kerim’i yüzünden güzel okumada erkeklerde il 1.si olan Mustafa Erikçi, Kuran-ı kerim’i yüzünden güzel okumada kızlarda il 2.si olan Azra Günnur Ayhan ve Okul Müdürü Cahit Çetin Kaymakam Adem Yazıcı'yı  ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu'nu ziyaret etti. TEBRİK ETTİLER Kaymakam Adem Yazıcı "Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İlçemizin eğitim seviyesinin her geçen yıl artması ve öğrencilerimizin yarışmalarda başarılı olması bizleri mutlu ediyor"dedi.
Çeşitli yarışmalarda dereceye giren Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İlçe Kaymakam Adem Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu ziyaret etti.

Donanma Komutanlığı’nın düzenlediği ve 500 eserin  yarıştığı ‘VATAN SEVGİSİ’ konulu resim yarışmasında ‘Çanakkale’ temalı eseriyle birinci olan Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencisi Ayşenur Taşdemir, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tertiplemiş olduğu ‘Hafızlık ve Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma’ yarışmasında Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden, Hafız erkeklerde il 1.si olan Abdulkadir Özay
Hafız kızlarda il 1.si olan Zeynep Berre Tunca, Kuran-ı kerim’i yüzünden güzel okumada erkeklerde il 1.si olan Mustafa Erikçi, Kuran-ı kerim’i yüzünden güzel okumada kızlarda il 2.si olan Azra Günnur Ayhan ve Okul Müdürü Cahit Çetin Kaymakam Adem Yazıcı'yı  ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu'nu ziyaret etti.
TEBRİK ETTİLER
Kaymakam Adem Yazıcı "Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İlçemizin eğitim seviyesinin her geçen yıl artması ve öğrencilerimizin yarışmalarda başarılı olması bizleri mutlu ediyor"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.