ÖĞRENCİLER BECERİLERİNİ GELİŞTİRECEK

Eğitim 15.06.2015 - 13:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖĞRENCİLER BECERİLERİNİ GELİŞTİRECEK

Kocaeli Üniversitesi ve Kent Konseyi iş birliğinde devam eden Gölcük Vizyon 2023 projesine bir yenisi daha eklendi. Gölcük Öğrencileri yaşam becerilerini geliştiriyor projesinin tanıtım programı gerçekleşti.

Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında devam eden Gölcük Öğrencileri yaşam becerilerini geliştiriyor projesinin tanıtım programı gerçekleşti. Barbaros İlkokulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Kocaeli Üniversitesi Rektör yardımcısı Bekir Çakır, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Okul Müdürü Güney Yılmaz ve öğrenciler katıldı.  9 Eğitici Görev Alacak Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında devam eden Gölcük Öğrencileri yaşam becerilerini geliştiriyor projesi hakkında bilgi veren Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram "Çalışmada öncelikli olarak eğiticilerin eğitimi gerçekleşti. Bu projede görev alan 9 eğitici, Kocaeli üniversitesi Eğitim Fakültesi rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü 3. ve 4. sınıflarından oluşmuştur" dedi.  Öğrenci, Aile Ve Öğretmen İlişkisi Sağlanacak Proje hakkında bilgi veren diğer bir isim Yard. Doç. Dr. Nejat Akfırat "Yaşam becerilerine yönelik etkinlikler uygun yöntem ve tekniklerle belirlene okul bünyesinde gerçekleşecek. Biz Barbaros İlkokulunu pilot okul seçtik. Burada başarımızı ölçeceğiz. İstediğimiz hedefi yakalarsak projeye devam edeceğiz. Proje ile öğrenci, aile ve öğretmen ilişkisi sağlanmış olacak" dedi. 
Kocaeli Üniversitesi ve Kent Konseyi iş birliğinde devam eden Gölcük Vizyon 2023 projesine bir yenisi daha eklendi. Gölcük Öğrencileri yaşam becerilerini geliştiriyor projesinin tanıtım programı gerçekleşti.

Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında devam eden Gölcük Öğrencileri yaşam becerilerini geliştiriyor projesinin tanıtım programı gerçekleşti. Barbaros İlkokulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Kocaeli Üniversitesi Rektör yardımcısı Bekir Çakır, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Okul Müdürü Güney Yılmaz ve öğrenciler katıldı. 

9 Eğitici Görev Alacak

Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında devam eden Gölcük Öğrencileri yaşam becerilerini geliştiriyor projesi hakkında bilgi veren Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram "Çalışmada öncelikli olarak eğiticilerin eğitimi gerçekleşti. Bu projede görev alan 9 eğitici, Kocaeli üniversitesi Eğitim Fakültesi rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü 3. ve 4. sınıflarından oluşmuştur" dedi. 

Öğrenci, Aile Ve Öğretmen İlişkisi Sağlanacak

Proje hakkında bilgi veren diğer bir isim Yard. Doç. Dr. Nejat Akfırat "Yaşam becerilerine yönelik etkinlikler uygun yöntem ve tekniklerle belirlene okul bünyesinde gerçekleşecek. Biz Barbaros İlkokulunu pilot okul seçtik. Burada başarımızı ölçeceğiz. İstediğimiz hedefi yakalarsak projeye devam edeceğiz. Proje ile öğrenci, aile ve öğretmen ilişkisi sağlanmış olacak" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.