LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLER BİSİKLETLERİNİ ALDI

Eğitim 21.11.2018 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER BİSİKLETLERİNİ ALDI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Gençlik Merkezi Spor Kulübünde bisiklet eğitiminde kullanılmak üzere 10 adet bisiklet hediye etti. Başkan Ellibeş “Gençlik Merkezimiz, Spor Kulübünde gençlerimizin eğitimden kullanılmak bizlerden 10 adet bisiklet talepleri oldu. Bizlerde bu talebi yerine getirerek geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitiminde büyük pay sahibi olan Gençlik Merkezimize bu bisikletleri hediye ettik. Bizim gençlerimizden beklentilerimiz çok yüksek. Geleceğimizi gençlerimize emanet edeceğiz” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Gençlik Merkezi Spor Kulübünde bisiklet eğitiminde kullanılmak üzere 10 adet bisiklet hediye etti. Gölcük Gençlik Merkezinde bisiklet teslim töreni düzenlendi. Programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan ve öğrenciler katıldı. Bisikletleri teslim programı öncesi bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında, “Gençlik Merkezimiz, Spor Kulübünde gençlerimizin eğitimden kullanılmak bizlerden 10 adet bisiklet talepleri oldu. Bizlerde bu talebi yerine getirerek geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitiminde büyük pay sahibi olan Gençlik Merkezimize  bu bisikletleri hediye ettik. Bizim gençlerimizden beklentilerimiz çok yüksek. Geleceğimizi gençlerimize emanet edeceğiz. O yüzden eğitimli, donanımlı, milli ve manevi değerleriyle bütünleşmiş birer birey olmanız en büyük isteğimiz. Gençlik Merkezimize üye gençlerin, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra spor yapmalarını ve sağlıklı yaşam konusunda da bilinçli bireyler olarak yetişmelerine imkan sunmak istiyoruz. Gençlik Merkezimize teslim edilen bisikletler de bu amaca hizmet edecek. Bisikletleri kazasız, belasız güle güle kullanın.” şeklinde konuştu. Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu yaptığı açıklamada “ Gölcük Gençlik Merkezimizde Lider Öğretmenlerimiz ve Gönüllü Lider eğitmenlerimiz  ile birlikte sağlıklı yaşam ve Spor Kulübümüz ile faaliyetlerde bulunuyoruz. Bunlardan bütün gençlerimiz ücretsiz yararlanmaktadır. Trafikte bisiklet eğitimi için, parkurda eğitimlerimiz gençlik merkezimizde yapılacaktır. Ayrıca hafta sonları yakın köylere eğitmen eşliğinde "Sağlık için Pedal Çevir" sloganı ile "Köydeki Gençlerimize" ulaşmayı hedefliyoruz. Bu sebeple bisiklet ihtiyacı için Gölcük Belediye Başkanlığından bir isteğimiz oldu. Sağ olsun Belediye Başkanımız bu isteğimizi karşılıksız bırakmadı. Desteklerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e teşekkür ediyoruz” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Gençlik Merkezi Spor Kulübünde bisiklet eğitiminde kullanılmak üzere 10 adet bisiklet hediye etti. Başkan Ellibeş “Gençlik Merkezimiz, Spor Kulübünde gençlerimizin eğitimden kullanılmak bizlerden 10 adet bisiklet talepleri oldu. Bizlerde bu talebi yerine getirerek geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitiminde büyük pay sahibi olan Gençlik Merkezimize bu bisikletleri hediye ettik. Bizim gençlerimizden beklentilerimiz çok yüksek. Geleceğimizi gençlerimize emanet edeceğiz” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Gençlik Merkezi Spor Kulübünde bisiklet eğitiminde kullanılmak üzere 10 adet bisiklet hediye etti.
Gölcük Gençlik Merkezinde bisiklet teslim töreni düzenlendi. Programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan ve öğrenciler katıldı.
Bisikletleri teslim programı öncesi bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında, “Gençlik Merkezimiz, Spor Kulübünde gençlerimizin eğitimden kullanılmak bizlerden 10 adet bisiklet talepleri oldu. Bizlerde bu talebi yerine getirerek geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitiminde büyük pay sahibi olan Gençlik Merkezimize  bu bisikletleri hediye ettik. Bizim gençlerimizden beklentilerimiz çok yüksek. Geleceğimizi gençlerimize emanet edeceğiz. O yüzden eğitimli, donanımlı, milli ve manevi değerleriyle bütünleşmiş birer birey olmanız en büyük isteğimiz. Gençlik Merkezimize üye gençlerin, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra spor yapmalarını ve sağlıklı yaşam konusunda da bilinçli bireyler olarak yetişmelerine imkan sunmak istiyoruz. Gençlik Merkezimize teslim edilen bisikletler de bu amaca hizmet edecek. Bisikletleri kazasız, belasız güle güle kullanın.” şeklinde konuştu.

Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu yaptığı açıklamada “ Gölcük Gençlik Merkezimizde Lider Öğretmenlerimiz ve Gönüllü Lider eğitmenlerimiz  ile birlikte sağlıklı yaşam ve Spor Kulübümüz ile faaliyetlerde bulunuyoruz. Bunlardan bütün gençlerimiz ücretsiz yararlanmaktadır. Trafikte bisiklet eğitimi için, parkurda eğitimlerimiz gençlik merkezimizde yapılacaktır. Ayrıca hafta sonları yakın köylere eğitmen eşliğinde "Sağlık için Pedal Çevir" sloganı ile "Köydeki Gençlerimize" ulaşmayı hedefliyoruz. Bu sebeple bisiklet ihtiyacı için Gölcük Belediye Başkanlığından bir isteğimiz oldu. Sağ olsun Belediye Başkanımız bu isteğimizi karşılıksız bırakmadı. Desteklerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş'e teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.