LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLER EMNİYETE GİTTİ

Eğitim 30.03.2017 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER EMNİYETE GİTTİ

Birlikte Yaşama ve Kardeşlik Değeri çerçevesinde Toplumsal Kurallara Uyma değerine yönelik olarak Şirinköy Anaokulu 5 yaş D şubesi öğrencileri Gölcük Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Trafik kurallarını öğrendiler.

Birlikte Yaşama ve Kardeşlik Değeri  çerçevesinde Toplumsal Kurallara Uyma değerine yönelik olarak Şirinköy Anaokulu 5 yaş D şubesi öğrencileri sınıf öğretmeni Kübra KIRAÇ DEREBAŞI ve Okul Müdürü Fatma KÖROĞLU  eşliğinde; Gölcük Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Trafik Baş polis memuru Remzi GÖYMEN ve trafik polis memuru Alper ŞENGÖZŞirinköy anaokulu öğrencilerini karşılayarak Trafik şubenin bölümleri tanıttılar.Trafik Polis arabasını İnceleyen minikler çok heyecanlandılar. Daha sonra Toplantı salonuna alınan öğrencilere Trafik Kuralları hakkında bilgi verdiler. Trafik Kuralları ile ilgili kısa film izleyen  öğrencilere ikramda bulundular. Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk KESKİN'i ziyaret eden miniklere müdür bey çikolata ikramında bulundu. Toplumsal  Kurallara Uyma  değerine  yönelik düzenlenen  bu gezide Bizleri ağırlayan,yardımcı olan polis memurlarına ve  İlçe Emniyet Müdürüne çok teşekkür ederiz.İyi ki varsınız .
Birlikte Yaşama ve Kardeşlik Değeri çerçevesinde Toplumsal Kurallara Uyma değerine yönelik olarak Şirinköy Anaokulu 5 yaş D şubesi öğrencileri Gölcük Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Trafik kurallarını öğrendiler.

Birlikte Yaşama ve Kardeşlik Değeri  çerçevesinde Toplumsal Kurallara Uyma değerine yönelik olarak Şirinköy Anaokulu 5 yaş D şubesi öğrencileri sınıf öğretmeni Kübra KIRAÇ DEREBAŞI ve Okul Müdürü Fatma KÖROĞLU  eşliğinde; Gölcük Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğünü ziyaret ettiler.
Trafik Baş polis memuru Remzi GÖYMEN ve trafik polis memuru Alper ŞENGÖZŞirinköy anaokulu öğrencilerini karşılayarak Trafik şubenin bölümleri tanıttılar.Trafik Polis arabasını İnceleyen minikler çok heyecanlandılar. Daha sonra Toplantı salonuna alınan öğrencilere Trafik Kuralları hakkında bilgi verdiler.
Trafik Kuralları ile ilgili kısa film izleyen  öğrencilere ikramda bulundular. Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk KESKİN'i ziyaret eden miniklere müdür bey çikolata ikramında bulundu.
Toplumsal  Kurallara Uyma  değerine  yönelik düzenlenen  bu gezide Bizleri ağırlayan,yardımcı olan polis memurlarına ve  İlçe Emniyet Müdürüne çok teşekkür ederiz.İyi ki varsınız .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.