ÖĞRENCİLER EVDE BİLİM DENEYİ YAPTI

Eğitim 15.05.2020 - 12:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER EVDE BİLİM DENEYİ YAPTI

KOVİD-19 salgınından dolayı okullar kapatılarak evde çalışarak Evde Kal Bilimle Kal projesini geliştirerek uygulamalı deneyler yaptılar. Öğrencilerin yapılan uygulamalı deneylerle örnek projeye imza attılar.

Gölcük Cahit Külebi Ortaokulu öğrencileri Evde Kal Bilimle Kal Projesi’ni  geliştirip  yaptıkları deneylerle  bireysel katılım sağlayarak, eğitimi sanal olmaktan çıkarıp uygulamalı örnek bir çalışma oluşturdular. Bu çalışmaları Cahit Külebi Ortaokulu öğrencilerinin başlattığı Evde Kal Bilimle Kal Projesi Fen Bilimleri Öğretmenleri, Nagihan Aslan, Nazlı Sezen Demir, Mehmet Üçgül ve Şener Uslu‘nun projeyi desteklemeleriyle öğrencilerin yaptıkları uygulamalı deneyler, derslere daha katılımcı olmalarını sağladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Cahit Külebi Ortaokulu Müdürü Emir Dursun” Dünya genelinde Kovid 19 salgını sebebiyle eğitimlerini evlerinde sürdüren öğrencilerimizin başlattığı “ Evde Kal Bilimle Kal Projesi” ile yaptıkları uygulamalı deneyler Türkiye’ye örnek teşkil ediyor. Bizde okul yönetimi olarak öğrencilerimizin yaptığı deneylerin videosunu kendi sitemizde paylaştık. Öğretmenlerimiz bu yapılan çalışmalarla çocuklara salgın sürecinde yanlarında olduklarını hissettirerek, canlı derslerle bu güzel projeye desteklerini sürdürüyorlar. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.   Fahri Haner    
KOVİD-19 salgınından dolayı okullar kapatılarak evde çalışarak Evde Kal Bilimle Kal projesini geliştirerek uygulamalı deneyler yaptılar. Öğrencilerin yapılan uygulamalı deneylerle örnek projeye imza attılar.

Gölcük Cahit Külebi Ortaokulu öğrencileri Evde Kal Bilimle Kal Projesi’ni  geliştirip  yaptıkları deneylerle  bireysel katılım sağlayarak, eğitimi sanal olmaktan çıkarıp uygulamalı örnek bir çalışma oluşturdular. Bu çalışmaları Cahit Külebi Ortaokulu öğrencilerinin başlattığı Evde Kal Bilimle Kal Projesi Fen Bilimleri Öğretmenleri, Nagihan Aslan, Nazlı Sezen Demir, Mehmet Üçgül ve Şener Uslu‘nun projeyi desteklemeleriyle öğrencilerin yaptıkları uygulamalı deneyler, derslere daha katılımcı olmalarını sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Cahit Külebi Ortaokulu Müdürü Emir Dursun” Dünya genelinde Kovid 19 salgını sebebiyle eğitimlerini evlerinde sürdüren öğrencilerimizin başlattığı “ Evde Kal Bilimle Kal Projesi” ile yaptıkları uygulamalı deneyler Türkiye’ye örnek teşkil ediyor. Bizde okul yönetimi olarak öğrencilerimizin yaptığı deneylerin videosunu kendi sitemizde paylaştık. Öğretmenlerimiz bu yapılan çalışmalarla çocuklara salgın sürecinde yanlarında olduklarını hissettirerek, canlı derslerle bu güzel projeye desteklerini sürdürüyorlar. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Fahri Haner

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.