LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLER GAZİLERLE BULUŞTU

Eğitim 31.10.2019 - 17:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER GAZİLERLE BULUŞTU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftası kapsamında Gölcük Şirinköy Anaokulu Vatan Millet ve Cumhuriyete saygı kapsamında düzenlediği etkinlikte minik öğrencileri Gazilerle buluşturdu.

Değerler eğitimi kapsamında Gölcük Şirinköy Anaokulu Vatan Millet ve Cumhuriyete saygı adlı etkinlik düzenlediler. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan, dernek üyeleri olan gaziler, okul müdürü Fatma Köroğlu, minik öğrenci ve okul öğretmenleri katılım sağladılar. Program öncesi kısa bir açıklama yapan okul müdürü Fatma Köroğlu; “Cumhuriyet Bayramı haftası kapsamında minik öğrencilerimize yönelik Vatan, Millet ve Cumhuriyete saygı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu etkinliğimize özellikle Gölcük Muharip Gaziler Derneği başkanımız Mehmet Hanefi Arslan ve dernek üyelerimizi davet ederek minik yavrularımızla buluşması ve Cumhuriyetimizin değerini anlatmasını istedik. Buradaki asıl amaç Vatan, millet, bayrak sevgisini, gazilik ve şehitlik terimlerini kavramalarını amaçladığımız bu etkinliğimizi Gölcük Gaziler ve Muharipler Derneği üyeleri ile gerçekleştirdik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında planladığımız Türk Bayrağı etkinliğini Gazilerimiz ve öğrencilerimiz birlikte tamamlayarak anlamlı farkındalık oluşturmuş oldular” dedi. Ardından Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan minik öğrencilere gazilik, şehitlik ve Cumhuriyetin kuruluşunu anlattı. Etkinlik sonunda okul müdürü Fatma Köroğlu Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan'a katılımları için teşekküğr plaketini verdi. Fahri Haner 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftası kapsamında Gölcük Şirinköy Anaokulu Vatan Millet ve Cumhuriyete saygı kapsamında düzenlediği etkinlikte minik öğrencileri Gazilerle buluşturdu.

Değerler eğitimi kapsamında Gölcük Şirinköy Anaokulu Vatan Millet ve Cumhuriyete saygı adlı etkinlik düzenlediler. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan, dernek üyeleri olan gaziler, okul müdürü Fatma Köroğlu, minik öğrenci ve okul öğretmenleri katılım sağladılar.
Program öncesi kısa bir açıklama yapan okul müdürü Fatma Köroğlu; “Cumhuriyet Bayramı haftası kapsamında minik öğrencilerimize yönelik Vatan, Millet ve Cumhuriyete saygı etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu etkinliğimize özellikle Gölcük Muharip Gaziler Derneği başkanımız Mehmet Hanefi Arslan ve dernek üyelerimizi davet ederek minik yavrularımızla buluşması ve Cumhuriyetimizin değerini anlatmasını istedik. Buradaki asıl amaç Vatan, millet, bayrak sevgisini, gazilik ve şehitlik terimlerini kavramalarını amaçladığımız bu etkinliğimizi Gölcük Gaziler ve Muharipler Derneği üyeleri ile gerçekleştirdik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında planladığımız Türk Bayrağı etkinliğini Gazilerimiz ve öğrencilerimiz birlikte tamamlayarak anlamlı farkındalık oluşturmuş oldular” dedi. Ardından Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan minik öğrencilere gazilik, şehitlik ve Cumhuriyetin kuruluşunu anlattı. Etkinlik sonunda okul müdürü Fatma Köroğlu Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan'a katılımları için teşekküğr plaketini verdi.
Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.