LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLER GÖLCÜK BELEDİYESİNİ GEZDİ

Eğitim 28.04.2016 - 16:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖĞRENCİLER GÖLCÜK BELEDİYESİNİ GEZDİ

Gölcük İhsaniye Çiftlik İlkokulu öğrencileri Gölcük Belediyesini gezdi, Başkan Ellibeş’ten belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

İhsaniye Çiftlik İlkokulu 4-b, 4-c, 4-d, 4-e sınıfları, öğretmenleri Sinem Kayıkçı, Elif Naz Şanlıtürk, Rabia Balcı Bozok ve Şahnır Çamur nezaretinde belediyeye ziyarette bulundular. Gölcük Belediyesi’ni ziyaret eden 140 öğrenciyi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş karşıladı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “Bu ülkenin sizlere ihtiyacı var”  dediği minik öğrencileri, meclis salonunda ağırlayarak, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirdi hem de merak ettiklerini yanıtladı. “BİZİM GELECEĞİMİZ VE UMUDUMUZSUNUZ” Minik öğrencilere bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz. Derslerinize çok iyi çalışıp iyi yerlere geleceksiniz. İçinizden mimarlar, mühendisler, avukatlar, doktorlar ve belediye başkanları çıkacak” dedi.  “Bizler sizlere güveniyoruz. Bu ülkenin sizlere ihtiyacı var”  diyen Başkan Ellibeş, minik öğrencilere bilgisayar başında fazla vakit geçirmemeleri ve derslerini ihmal etmemeleri konusunda istekte bulundu. Başkan Ellibeş’in Konuşmasının ardından okul öğrencileri Başkan Özel Kalemi Recep Öztürk’ün eşliğinde makam odaları ile belediye ait birimleri gezerek bilgiler aldılar. Öğrenciler, son olarak hatıra fotoğrafı çekiminin ardından belediye binasından ayrıldı.
Gölcük İhsaniye Çiftlik İlkokulu öğrencileri Gölcük Belediyesini gezdi, Başkan Ellibeş’ten belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

İhsaniye Çiftlik İlkokulu 4-b, 4-c, 4-d, 4-e sınıfları, öğretmenleri Sinem Kayıkçı, Elif Naz Şanlıtürk, Rabia Balcı Bozok ve Şahnır Çamur nezaretinde belediyeye ziyarette bulundular.

Gölcük Belediyesi’ni ziyaret eden 140 öğrenciyi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş karşıladı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “Bu ülkenin sizlere ihtiyacı var”  dediği minik öğrencileri, meclis salonunda ağırlayarak, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirdi hem de merak ettiklerini yanıtladı.

“BİZİM GELECEĞİMİZ VE UMUDUMUZSUNUZ”

Minik öğrencilere bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz. Derslerinize çok iyi çalışıp iyi yerlere geleceksiniz. İçinizden mimarlar, mühendisler, avukatlar, doktorlar ve belediye başkanları çıkacak” dedi.  “Bizler sizlere güveniyoruz. Bu ülkenin sizlere ihtiyacı var”  diyen Başkan Ellibeş, minik öğrencilere bilgisayar başında fazla vakit geçirmemeleri ve derslerini ihmal etmemeleri konusunda istekte bulundu. Başkan Ellibeş’in Konuşmasının ardından okul öğrencileri Başkan Özel Kalemi Recep Öztürk’ün eşliğinde makam odaları ile belediye ait birimleri gezerek bilgiler aldılar. Öğrenciler, son olarak hatıra fotoğrafı çekiminin ardından belediye binasından ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.