LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLER İKİ AİLEYE DESTEK OLDU

11.05.2019 - 13:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER İKİ AİLEYE DESTEK OLDU

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Meslek Lisesi öğrencileri Hayata Dokunuyor” kapsamında bu sene de ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu. Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ve AKV’nin de destek verdiği kampanyada ihtiyaç sahibi 2 aile belediye ve muhtarlık iş birliği ile belirlendi.

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Meslek Lisesi öğrencileri Hayata Dokunuyor” kapsamında bu sene de ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu. Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ve AKV’nin de destek verdiği kampanyada ihtiyaç sahibi 2 aile belediye ve muhtarlık iş birliği ile belirlendi. Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu ve Müdür Yardımcısı Nurcan Güren başta olmak üzere Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Öğretmenleri Arzu Demir ve Aslı Kaya, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni Lokman Karafil, Giyim Üretim Teknolojileri Öğretmeni Sema Sağlam ve Tarih Öğretmeni Hatice Canköse projeyi yürütenler arasında yer aldı. Proje ekibinin yanı sıra diğer öğretmenlerimiz Nesrin Elçi, Fatma Şirinoğlu, Ayşen Şimşek, Keriman Uçar ve Özlem Özaçar da ekibe destek verdi. İki Ailenin Mutluluğu Öncelikle bu iki aile ile bir araya gelen proje ekibi ailelerin ihtiyaçlarını tespit etti. Ardından her iki ailenin ihtiyaçlarını gidermek için takdire şayan bir çalışma yürüttü. Dört çocuklu ilk ailenin miniklerine oyuncak, kıyafet, kitap hediye edildi. Evin annesi içinse yeni bir çamaşır makinesi ve gardrop tedarik edildi. Kırık dökük olan mutfak tezgahı, bir usta tutularak onarıldı. Üç çocuk ve anne babadan oluşan ikinci ailenin yaşadıkları ev çocukların sağlığı açısından uygun olmadığından hayırsever bir iş adamının katkısıyla ailenin yeni bir eve taşınmaları sağlandı. Yeni taşındıkları ev de duyarlı kimselerin katkılarıyla baştan aşağı döşendi. Badana boya sonrasında eve okulumuzda dikilen perdeler takıldı. Her iki ailenin fertleriyle okulumuzun öğretmen ve öğrencileri arasında çok duygusal bir bağ oluştu. Küçük çocukların gözlerinden okunan mutluluk tüm yapılanların ne kadar etkileyici olduğunu kanıtlar gibiydi. Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğrencilerinin yaptığı pizza ile gidilen evlere gerekli erzakın dağıtılmasının yanı sıra öğrenciler tarafından toplanan eski oyuncaklar da tamir edilerek çocuklara hediye edildi.
AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Meslek Lisesi öğrencileri Hayata Dokunuyor” kapsamında bu sene de ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu. Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ve AKV’nin de destek verdiği kampanyada ihtiyaç sahibi 2 aile belediye ve muhtarlık iş birliği ile belirlendi.

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Meslek Lisesi öğrencileri Hayata Dokunuyor” kapsamında bu sene de ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.
Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ve AKV’nin de destek verdiği kampanyada ihtiyaç sahibi 2 aile belediye ve muhtarlık iş birliği ile belirlendi.

Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu ve Müdür Yardımcısı Nurcan Güren başta olmak üzere Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Öğretmenleri Arzu Demir ve Aslı Kaya, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni Lokman Karafil, Giyim Üretim Teknolojileri Öğretmeni Sema Sağlam ve Tarih Öğretmeni Hatice Canköse projeyi yürütenler arasında yer aldı. Proje ekibinin yanı sıra diğer öğretmenlerimiz Nesrin Elçi, Fatma Şirinoğlu, Ayşen Şimşek, Keriman Uçar ve Özlem Özaçar da ekibe destek verdi.

İki Ailenin Mutluluğu
Öncelikle bu iki aile ile bir araya gelen proje ekibi ailelerin ihtiyaçlarını tespit etti. Ardından her iki ailenin ihtiyaçlarını gidermek için takdire şayan bir çalışma yürüttü.

Dört çocuklu ilk ailenin miniklerine oyuncak, kıyafet, kitap hediye edildi. Evin annesi içinse yeni bir çamaşır makinesi ve gardrop tedarik edildi. Kırık dökük olan mutfak tezgahı, bir usta tutularak onarıldı.

Üç çocuk ve anne babadan oluşan ikinci ailenin yaşadıkları ev çocukların sağlığı açısından uygun olmadığından hayırsever bir iş adamının katkısıyla ailenin yeni bir eve taşınmaları sağlandı. Yeni taşındıkları ev de duyarlı kimselerin katkılarıyla baştan aşağı döşendi. Badana boya sonrasında eve okulumuzda dikilen perdeler takıldı.
Her iki ailenin fertleriyle okulumuzun öğretmen ve öğrencileri arasında çok duygusal bir bağ oluştu. Küçük çocukların gözlerinden okunan mutluluk tüm yapılanların ne kadar etkileyici olduğunu kanıtlar gibiydi.

Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğrencilerinin yaptığı pizza ile gidilen evlere gerekli erzakın dağıtılmasının yanı sıra öğrenciler tarafından toplanan eski oyuncaklar da tamir edilerek çocuklara hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.