ÖĞRENCİLER İLK TATİLE ÇIKIYOR

Eğitim 14.11.2019 - 13:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER İLK TATİLE ÇIKIYOR

Okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci ilk ara tatile çıkıyor.

Milli Eğitim Bakanlığının yeni düzenlemesiyle yürürlüğe giren ve yaklaşık 18 milyon öğrenciyi ilgilendiren 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili 18-22 Kasım'da yapılacak.  MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI MEB, 18-22 Kasım'da yapılacak ilk ara tatil döneminde öğretmenler için de sanatsal, sportif, sosyal ve kültürel aktivitelerin yer aldığı mesleki çalışma programı hazırladı. Programda, öğretmenlerin, öğrenci ve velilerle katılabileceği sanatsal, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlere yer verildi. CANLI YAYIN  Programa göre, Bakan Ziya Selçuk, 18 Kasım'da, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden canlı yayınla öğretmenlere seslenecek. Aynı gün öğretmenler, eğitim öğretim yılının ilk ara tatiline kadar geçen sürede yapılan eğitim öğretim faaliyetleri ile 2023 Eğitim Vizyonu kapsamındaki çalışmaları değerlendirecek.
Okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci ilk ara tatile çıkıyor.

Milli Eğitim Bakanlığının yeni düzenlemesiyle yürürlüğe giren ve yaklaşık 18 milyon öğrenciyi ilgilendiren 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili 18-22 Kasım'da yapılacak. 

MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI
MEB, 18-22 Kasım'da yapılacak ilk ara tatil döneminde öğretmenler için de sanatsal, sportif, sosyal ve kültürel aktivitelerin yer aldığı mesleki çalışma programı hazırladı. Programda, öğretmenlerin, öğrenci ve velilerle katılabileceği sanatsal, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlere yer verildi.

CANLI YAYIN 
Programa göre, Bakan Ziya Selçuk, 18 Kasım'da, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden canlı yayınla öğretmenlere seslenecek. Aynı gün öğretmenler, eğitim öğretim yılının ilk ara tatiline kadar geçen sürede yapılan eğitim öğretim faaliyetleri ile 2023 Eğitim Vizyonu kapsamındaki çalışmaları değerlendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.