LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLER KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Gölcük 08.03.2019 - 15:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Regayip Kandili dolayısıyla Gölcük Şehir İzzet Emir İmam Hatip Ortaokul öğrencileri ilçemizde bulunan resmi kurumları ziyaret ederek Kandil Simidini dağıttılar.

Regayip Kandili dolayısıyla Gölcük Şehir İzzet Emir İmam Hatip Ortaokulu ve Gölcük Belediyesi iş birliği ile Kandil etkinliğini düzenlediler. Düzenlenen Kandil etkinliğinde Gölcük Şehir İzzet Emir İmam Hatip Ortaokul idarecileri, öğretmenler ve 5- 6 sınıf öğrencileri ile birlikte bölgelerinde bulunan Gölcük Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, Gölcük İtfaiye ekipleri, Gölcük Çiftlik Mahalle Muhtarı, Çiftlik ilkokulu öğretmen ve öğrencileri, çevrede bulunan esnaf ve ev ziyaretleri yaparak Kandil kutlarken Kandil simitlerini dağıttılar.   Kısa bir açıklama yapan Okul Müdürü Osman Altun; “yapılan bu etkinliğimiz değerler eğitimi kapsamında gerçekleştirdik. Buradaki asıl amacımız Mübarek gün ve gecelerde öğrencilerimizin biri birilerini hatırlaması, tebrikleşmesi ve bu önemli günlerin toplumdaki farkındalığın arttırılmasıdır. Biz okul olarak Gölcük belediyesi işbirliği ile bu çalışmalarımızı gerçekleştirdik” dedi.   Fahri Haner
Regayip Kandili dolayısıyla Gölcük Şehir İzzet Emir İmam Hatip Ortaokul öğrencileri ilçemizde bulunan resmi kurumları ziyaret ederek Kandil Simidini dağıttılar.

Regayip Kandili dolayısıyla Gölcük Şehir İzzet Emir İmam Hatip Ortaokulu ve Gölcük Belediyesi iş birliği ile Kandil etkinliğini düzenlediler. Düzenlenen Kandil etkinliğinde Gölcük Şehir İzzet Emir İmam Hatip Ortaokul idarecileri, öğretmenler ve 5- 6 sınıf öğrencileri ile birlikte bölgelerinde bulunan Gölcük Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, Gölcük İtfaiye ekipleri, Gölcük Çiftlik Mahalle Muhtarı, Çiftlik ilkokulu öğretmen ve öğrencileri, çevrede bulunan esnaf ve ev ziyaretleri yaparak Kandil kutlarken Kandil simitlerini dağıttılar.

 

Kısa bir açıklama yapan Okul Müdürü Osman Altun; “yapılan bu etkinliğimiz değerler eğitimi kapsamında gerçekleştirdik. Buradaki asıl amacımız Mübarek gün ve gecelerde öğrencilerimizin biri birilerini hatırlaması, tebrikleşmesi ve bu önemli günlerin toplumdaki farkındalığın arttırılmasıdır. Biz okul olarak Gölcük belediyesi işbirliği ile bu çalışmalarımızı gerçekleştirdik” dedi.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.