LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLER KARİYER GÜNLERİ İLE BİLİNÇLENİYOR

Eğitim 16.03.2017 - 12:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER KARİYER GÜNLERİ İLE BİLİNÇLENİYOR

Gölcük'te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği'nde gerçekleştirilen Kariyer günleri programlarında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Barbaros Anadolu Lisesi, Haci Halit Anadolu Lisesi, Fsm Anadolu Lisesi ve Gölcük Anadolu Lisesi öğrencileri ile Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda belirlenen program çerçevesinde bir araya geldi.

Gölcük'te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği'nde gerçekleştirilen Kariyer günleri programlarında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Barbaros Anadolu Lisesi, Haci Halit Anadolu Lisesi, Fsm Anadolu Lisesi ve Gölcük Anadolu Lisesi öğrencileri ile Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda belirlenen program çerçevesinde bir araya geldi. Kariyer Günleri programına Başkan Ellibeş'in yanısıra, Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Gülsuyu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda sürdürülen Kariyer Günleri programlarında öğrencilere bilgi ve birikimleri aktaran Başkan Ellibeş, onlara Kariyer günleri formatında geçmişten günümüze uzanan hizmet dönemlerinden bahsederek, Gölcük Belediyesinde 25 yıllık memurluk hayatı olduğunu ve 3 dönemdir Gölcük Belediye Başkanlığı yaparak, toplam 35 yıllık çalışma sürecinin kısaca bir özetini aktarırken, ayrıca Belediye Başkanlığı dönemindeki çalışmalarından da bahsetti. Başkan Ellibeş, Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Gölcük'te Öğrenci Olmak Programından bahsetti. Bu Projede Öğrencilerin bireysel ve sosyal gelişimini desteklemek, Farklı kurumlarda eğitim gören öğrencilerin etkileşimini sağlamak. Mesleki yönlendirmeye yardımcı olmak, Sosyal ve sportif faaliyetlerin yaygınlaştırılarak öğrencilerin kültürel kazanımlar elde etmelerini sağlamak, Ekonomik durumu nedeniyle elde edilemeyen bazı sosyal kazanımlarla ilgili fırsat eşitliği yaratmak Okulların fiziki kazanımlarının geliştirilmesine yardımcı olmak, Öğrencilerin sosyal kazanımlara erişebilirliğinin sağlamak amacıyla belirlenen programlar çerçevesinde bir dizi faaliyetler yapılacağını ifade etti. Başkan Ellibeş programlar sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, birebir sohbet esnasında da öğrencilerden gelen soruları tek tek cevaplandırıyor.
Gölcük'te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği'nde gerçekleştirilen Kariyer günleri programlarında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Barbaros Anadolu Lisesi, Haci Halit Anadolu Lisesi, Fsm Anadolu Lisesi ve Gölcük Anadolu Lisesi öğrencileri ile Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda belirlenen program çerçevesinde bir araya geldi.

Gölcük'te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği'nde gerçekleştirilen Kariyer günleri programlarında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Barbaros Anadolu Lisesi, Haci Halit Anadolu Lisesi, Fsm Anadolu Lisesi ve Gölcük Anadolu Lisesi öğrencileri ile Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda belirlenen program çerçevesinde bir araya geldi. Kariyer Günleri programına Başkan Ellibeş'in yanısıra, Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Gülsuyu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda sürdürülen Kariyer Günleri programlarında öğrencilere bilgi ve birikimleri aktaran Başkan Ellibeş, onlara Kariyer günleri formatında geçmişten günümüze uzanan hizmet dönemlerinden bahsederek, Gölcük Belediyesinde 25 yıllık memurluk hayatı olduğunu ve 3 dönemdir Gölcük Belediye Başkanlığı yaparak, toplam 35 yıllık çalışma sürecinin kısaca bir özetini aktarırken, ayrıca Belediye Başkanlığı dönemindeki çalışmalarından da bahsetti.

Başkan Ellibeş, Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Gölcük'te Öğrenci Olmak Programından bahsetti. Bu Projede Öğrencilerin bireysel ve sosyal gelişimini desteklemek, Farklı kurumlarda eğitim gören öğrencilerin etkileşimini sağlamak. Mesleki yönlendirmeye yardımcı olmak, Sosyal ve sportif faaliyetlerin yaygınlaştırılarak öğrencilerin kültürel kazanımlar elde etmelerini sağlamak, Ekonomik durumu nedeniyle elde edilemeyen bazı sosyal kazanımlarla ilgili fırsat eşitliği yaratmak Okulların fiziki kazanımlarının geliştirilmesine yardımcı olmak, Öğrencilerin sosyal kazanımlara erişebilirliğinin sağlamak amacıyla belirlenen programlar çerçevesinde bir dizi faaliyetler yapılacağını ifade etti.

Başkan Ellibeş programlar sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, birebir sohbet esnasında da öğrencilerden gelen soruları tek tek cevaplandırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.