LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLER PAZARCI OLACAK

Eğitim 12.11.2018 - 19:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER PAZARCI OLACAK

Değerler eğitimi projesi kapsamında Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından 27 Kasım Salı günü saat 10'da Gölcük Saraylı İlkokul bahçesinde Pazar kuracaklar. Pazardan gelen gelir eğitime katkı olarak okula bağışlanacak.

Değerler Eğitimi kapsamında Gölcük Pazarcılar Odası Gölcük Saraylı İlkokulu bahçesinde Pazar kurarak ve öğrencilere pazarcılığı tanıtman aynı zamanda gün içerisinde yapılan alışveriş geliri okula bağışlanacak.   Değerler eğitimi projesi kapsamında Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından 27 Kasım Salı günü saat 10'da Gölcük Saraylı İlkokul bahçesinde Pazar kuracaklar. Pazardan gelen gelir eğitime katkı olarak okula bağışlanacak. Yapacakları çalışmalarla ilgili açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “değerler eğitimi kapsamında eğitime katkı projemiz var. Bu proje ilk olarak Gölcük Müfit Saner ilkokulunda Pazar açtık. Ardından Gölcük donanma ilkokulu bahçesinde Pazar açarak pazarcılık nasıl bir meslek olarak tanıtırken, aynı zamanda gelirini okullarımıza bağışlayarak eğitime azda olsa katkı sağladık. Bu yılda bu projemizin devamında yine değerler eğitimi kapsamında bir çalışma yapıyoruz. Bizim asıl amacımız hem pazarcılığı tanıtmak ve en önemlisi eğitime katkı sağlamaktır. Bu kapsamda biz pazarcılar odası olarak 27 Kasım Salı günü saat 20 da Gölcük Saraylı İlkokulu bahçesinde Pazar kurarak eğitime katkı amaçlı projemizi bu yılda devam etmiş olacağız. Bu projenin sorumlusu ise Gölcük Pazarcı esnaflarımız ve oda yönetimimiz tarafından karşılanacaktır. Bu vesile ile Odamıza her hangi bir yük getirmiyor. Buradaki amacımız pazarcılığı, Ahiliği öğrencilerimize tanıtmak ve pazardan elde edilen gelir okulumuza bağışta bulunmaktır. Bu vesile ile eğitime katkı sağlamış oluruz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu projenin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz” dedi. Fahri Haner   
Değerler eğitimi projesi kapsamında Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından 27 Kasım Salı günü saat 10'da Gölcük Saraylı İlkokul bahçesinde Pazar kuracaklar. Pazardan gelen gelir eğitime katkı olarak okula bağışlanacak.

Değerler Eğitimi kapsamında Gölcük Pazarcılar Odası Gölcük Saraylı İlkokulu bahçesinde Pazar kurarak ve öğrencilere pazarcılığı tanıtman aynı zamanda gün içerisinde yapılan alışveriş geliri okula bağışlanacak.  

Değerler eğitimi projesi kapsamında Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi tarafından 27 Kasım Salı günü saat 10'da Gölcük Saraylı İlkokul bahçesinde Pazar kuracaklar. Pazardan gelen gelir eğitime katkı olarak okula bağışlanacak. Yapacakları çalışmalarla ilgili açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “değerler eğitimi kapsamında eğitime katkı projemiz var. Bu proje ilk olarak Gölcük Müfit Saner ilkokulunda Pazar açtık. Ardından Gölcük donanma ilkokulu bahçesinde Pazar açarak pazarcılık nasıl bir meslek olarak tanıtırken, aynı zamanda gelirini okullarımıza bağışlayarak eğitime azda olsa katkı sağladık. Bu yılda bu projemizin devamında yine değerler eğitimi kapsamında bir çalışma yapıyoruz. Bizim asıl amacımız hem pazarcılığı tanıtmak ve en önemlisi eğitime katkı sağlamaktır.

Bu kapsamda biz pazarcılar odası olarak 27 Kasım Salı günü saat 20 da Gölcük Saraylı İlkokulu bahçesinde Pazar kurarak eğitime katkı amaçlı projemizi bu yılda devam etmiş olacağız. Bu projenin sorumlusu ise Gölcük Pazarcı esnaflarımız ve oda yönetimimiz tarafından karşılanacaktır. Bu vesile ile Odamıza her hangi bir yük getirmiyor. Buradaki amacımız pazarcılığı, Ahiliği öğrencilerimize tanıtmak ve pazardan elde edilen gelir okulumuza bağışta bulunmaktır. Bu vesile ile eğitime katkı sağlamış oluruz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu projenin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.