LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLER SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİ

Eğitim 21.12.2019 - 16:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİ

Kış ayının bu soğuk günlerde sokak hayvanlarını beslemek için çaba harcayan KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu öğretmenleri ile öğrencilerle birlikte sokak hayvanlarını beslediler.

Sokak hayvanları besleme etkinliği kapsamında öğretmen ve öğrenciler sokak hayvanlarını besleme etkinliğini düzenlediler. Düzenlenen bu etkinlikten kışın bu soğuk ayazında sokakta titreyerek yaşayan hayvanlara sahip çıkan KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri sokak hayvanlarını yedirerek beslediler.  Bu etkinlikle ilgili kısa bir açıklama yapan okul müdürü Hamit Ümit Şişman; “ilçemizin her köşesinde yaşayan sokak hayvanlarımız var. Bu hayvanlarında açlık, susuzluk ve soğukla ilgili sorunları var. Bu sokak hayvanlarının açlığını gidermek için hayvan besleme etkinliğini düzenledik. Buradaki asıl amaç onlarda birer canlı olup ağzı var dili yok. Acıktığında acım diye yemek isteyemez. Bizler bunu bilmeliyiz. Bu sokak hayvanlarına yedirmek biz insanlara düşer. Buda örnek olarak çocuklarımız hayvanları sevmek ve açlığını, susuzluğunu gidermesini konusunda öğrencilerimizle birlikte böyle bir çalışma yaptık. Her kes sokakta gördüğü sokak havanın ihtiyacını gidermesinde bir örnek olacağına inanıyorum” dedi.  Fahri Haner
Kış ayının bu soğuk günlerde sokak hayvanlarını beslemek için çaba harcayan KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu öğretmenleri ile öğrencilerle birlikte sokak hayvanlarını beslediler.

Sokak hayvanları besleme etkinliği kapsamında öğretmen ve öğrenciler sokak hayvanlarını besleme etkinliğini düzenlediler. Düzenlenen bu etkinlikten kışın bu soğuk ayazında sokakta titreyerek yaşayan hayvanlara sahip çıkan KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri sokak hayvanlarını yedirerek beslediler. 
Bu etkinlikle ilgili kısa bir açıklama yapan okul müdürü Hamit Ümit Şişman; “ilçemizin her köşesinde yaşayan sokak hayvanlarımız var. Bu hayvanlarında açlık, susuzluk ve soğukla ilgili sorunları var. Bu sokak hayvanlarının açlığını gidermek için hayvan besleme etkinliğini düzenledik. Buradaki asıl amaç onlarda birer canlı olup ağzı var dili yok. Acıktığında acım diye yemek isteyemez. Bizler bunu bilmeliyiz. Bu sokak hayvanlarına yedirmek biz insanlara düşer. Buda örnek olarak çocuklarımız hayvanları sevmek ve açlığını, susuzluğunu gidermesini konusunda öğrencilerimizle birlikte böyle bir çalışma yaptık. Her kes sokakta gördüğü sokak havanın ihtiyacını gidermesinde bir örnek olacağına inanıyorum” dedi. 
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.