LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLER TRAFİK KURALLARINI ÖĞRENDİ

Eğitim 15.11.2018 - 18:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER TRAFİK KURALLARINI ÖĞRENDİ

İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince jandarma sınırları içerisinde bulunan okullarda yine örnek ve başarılı bir çalışmanın altına imza atıldı.

İçişleri Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca imzalanan ’trafik dedektifleri projesi’ kapsamında Kocaeli Jandarma sorumluluk alanında İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı ekiplerince, ilçe jandarma sınırları içerisinde yer alan anaokulu, Çubuklu Osmaniye ilk ve ortaokulu ile Hakkaniye ilk ve ortaokulunda ’trafik dedektifleri projesi’ kapsamında toplam 324 öğrenciye seminer verildi. KURALLAR ANLATILDI Öğrencilere trafikte uyulması gereken kurallar, emniyet kemerinin kullanılması ve emniyet kemerinin önemi, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, yaya ve okul geçitlerindeki geçiş kuralları, karşıdan karşıya geçiş kuralları ve ışıklı ve sesli işaretlerin ne anlama geldiği hususları ile diğer trafik kuralları hakkında bilgilendirici seminer verildi. Yapılan etkinliğin diğer okullarda da devam edeceği öğrenildi.  
İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince jandarma sınırları içerisinde bulunan okullarda yine örnek ve başarılı bir çalışmanın altına imza atıldı.

İçişleri Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca imzalanan ’trafik dedektifleri projesi’ kapsamında Kocaeli Jandarma sorumluluk alanında İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı ekiplerince, ilçe jandarma sınırları içerisinde yer alan anaokulu, Çubuklu Osmaniye ilk ve ortaokulu ile Hakkaniye ilk ve ortaokulunda ’trafik dedektifleri projesi’ kapsamında toplam 324 öğrenciye seminer verildi.

KURALLAR ANLATILDI
Öğrencilere trafikte uyulması gereken kurallar, emniyet kemerinin kullanılması ve emniyet kemerinin önemi, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, yaya ve okul geçitlerindeki geçiş kuralları, karşıdan karşıya geçiş kuralları ve ışıklı ve sesli işaretlerin ne anlama geldiği hususları ile diğer trafik kuralları hakkında bilgilendirici seminer verildi. Yapılan etkinliğin diğer okullarda da devam edeceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.