LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLER ÜNİVERSİTEYİ GEZDİ

Eğitim 01.04.2017 - 22:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER ÜNİVERSİTEYİ GEZDİ

Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında Öğrencilerin moral ve motivasyonları üzerinde olumlu etkiler bırakmak, üniversiteyi yerinde görmek, üniversiteleri yerinde gördü.

Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında Öğrencilerin moral ve motivasyonları üzerinde olumlu etkiler bırakmak, üniversiteyi yerinde görmek, üniversite havasını solumak, üniversite öğrencileriyle sohbet etme fırsatı yakalamak ve uzman kişilerin yapacağı rehberlik motive olmaları açısından yararlı olmasına sağlamak amacıyla 11. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi tanıtım gezisi tamamlandı. Kocaeli üniversitesi tanıtım gezisi Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksek Okullarına 1737 öğrenci ile gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi’nin Katkısı Büyük Gölcük Belediyesinin araçlarıyla okullarından alınarak Kocaeli üniversitesini gezme ve tanıma imkanı tanınan öğrenciler gezi ile memnuniyetlerini dile getirerek, gezinin üniversite sınavına girmeden önce tercihlerini belirlemeleri açısından faydalı olduğunu, moral ve motivasyonlarını arttırdığını belirttiler. 
Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında Öğrencilerin moral ve motivasyonları üzerinde olumlu etkiler bırakmak, üniversiteyi yerinde görmek, üniversiteleri yerinde gördü.

Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında Öğrencilerin moral ve motivasyonları üzerinde olumlu etkiler bırakmak, üniversiteyi yerinde görmek, üniversite havasını solumak, üniversite öğrencileriyle sohbet etme fırsatı yakalamak ve uzman kişilerin yapacağı rehberlik motive olmaları açısından yararlı olmasına sağlamak amacıyla 11. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi tanıtım gezisi tamamlandı.

Kocaeli üniversitesi tanıtım gezisi Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksek Okullarına 1737 öğrenci ile gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi’nin Katkısı Büyük

Gölcük Belediyesinin araçlarıyla okullarından alınarak Kocaeli üniversitesini gezme ve tanıma imkanı tanınan öğrenciler gezi ile memnuniyetlerini dile getirerek, gezinin üniversite sınavına girmeden önce tercihlerini belirlemeleri açısından faydalı olduğunu, moral ve motivasyonlarını arttırdığını belirttiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.