ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

Ekonomi 16.05.2016 - 19:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği Geleneksel Hayır Çarşısını Cumhuriyet Cafe´de açtı. Kermeste el işi ve gıda ürünleri satışa sunuldu.

Her yıl geleneksel olarak yapılan kermesin açılış programına Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, Kemal Kahraman, Müftü Mehmet Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Yönetimi, iş adamları, Gölcük esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve hayırseverler katıldı.  Kermesin bu yıl ki ağası 6 bin TL bağışta bulunan iş adamı Fatih Elmas oldu. Gölcük Dernek Sorumlusu Asım Köle kermese katılan protokole ve iş adamlarına teşekkür etti. ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN BURDAYIZ Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Gerçekten umudumuz, yarınımız, geleceğimiz olan evlatlarımızın milli ve manevi değerlere donanmış bir şekliyle yetişmeleri bu memleketin geleceğinde söz sahibi olmaları hepimizin ortak arzusu. Bu güzel amaç doğrultusunda yapılan bu çalışmalara da toplumumuzun her kesiminin destek vermesi kadar güzel bir şey yoktur. Bugün bu amaç doğrultusunda buradayız. Çocuklarımızın, evlatlarımızın geleceği adına buradayız. Bu kermese emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. DEVLET OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLUYORUZ Kaymakam Adem Yazıcı, “İlçemizde 30 bin öğrenci var. Bunlar sadece ilçemiz sınırları içerisinde eğitim görüyor. Birde ilçe dışında yüksek öğrenim gören öğrencilerimiz var. Biz devlet olarak öğrencilere elimizden gelen desteği veriyoruz. Ancak bu tür dernekleri de önemsiyoruz. Kermesimiz hayırlara vesile olsun” dedi. NE ARARSAN VAR Hayır Çarşısı’nda hayırsever hanımın aylarca süren çalışmaları sonucunda hazırladıkları el emeği göz nuru nadide çeyiz eşyaları (Nevresim, Pike, mutfak takımları, nişan takımları, salon takımları, havlu, seccade, yün işleri) erkek ve bayan giyim eşyaları, birbirinden leziz gıdalar (Döner, hamur işleri, tatlılar) manav, şarküteri, dondurma, temiz ve sağlıklı bir şekilde, uygun fiyatlarla satışa sunuldu. 17 Ağustos Kapalı Çarşısının üstünde bulunan Cumhuriyet Cafe’de açılan kermes  20 Mayıs’a kadar hizmet verecek. Ürünleri görmek ve tahsil yapan öğrencilere hayır yapmak isteyen tüm halkımız kermesi bu tarihler aralığında ziyaret edebilir
Gölcük Tahsil Yapan Öğrencilere Yardım Derneği Geleneksel Hayır Çarşısını Cumhuriyet Cafe´de açtı. Kermeste el işi ve gıda ürünleri satışa sunuldu.

Her yıl geleneksel olarak yapılan kermesin açılış programına Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, Kemal Kahraman, Müftü Mehmet Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Yönetimi, iş adamları, Gölcük esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve hayırseverler katıldı.  Kermesin bu yıl ki ağası 6 bin TL bağışta bulunan iş adamı Fatih Elmas oldu. Gölcük Dernek Sorumlusu Asım Köle kermese katılan protokole ve iş adamlarına teşekkür etti.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN BURDAYIZ

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Gerçekten umudumuz, yarınımız, geleceğimiz olan evlatlarımızın milli ve manevi değerlere donanmış bir şekliyle yetişmeleri bu memleketin geleceğinde söz sahibi olmaları hepimizin ortak arzusu. Bu güzel amaç doğrultusunda yapılan bu çalışmalara da toplumumuzun her kesiminin destek vermesi kadar güzel bir şey yoktur. Bugün bu amaç doğrultusunda buradayız. Çocuklarımızın, evlatlarımızın geleceği adına buradayız. Bu kermese emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

DEVLET OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLUYORUZ

Kaymakam Adem Yazıcı, “İlçemizde 30 bin öğrenci var. Bunlar sadece ilçemiz sınırları içerisinde eğitim görüyor. Birde ilçe dışında yüksek öğrenim gören öğrencilerimiz var. Biz devlet olarak öğrencilere elimizden gelen desteği veriyoruz. Ancak bu tür dernekleri de önemsiyoruz. Kermesimiz hayırlara vesile olsun” dedi.

NE ARARSAN VAR

Hayır Çarşısı’nda hayırsever hanımın aylarca süren çalışmaları sonucunda hazırladıkları el emeği göz nuru nadide çeyiz eşyaları (Nevresim, Pike, mutfak takımları, nişan takımları, salon takımları, havlu, seccade, yün işleri) erkek ve bayan giyim eşyaları, birbirinden leziz gıdalar (Döner, hamur işleri, tatlılar) manav, şarküteri, dondurma, temiz ve sağlıklı bir şekilde, uygun fiyatlarla satışa sunuldu. 17 Ağustos Kapalı Çarşısının üstünde bulunan Cumhuriyet Cafe’de açılan kermes  20 Mayıs’a kadar hizmet verecek. Ürünleri görmek ve tahsil yapan öğrencilere hayır yapmak isteyen tüm halkımız kermesi bu tarihler aralığında ziyaret edebilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.