LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

Eğitim 17.04.2018 - 19:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

İhsaniye Öğrenci Yurdu ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açtılar. Öğrencilere barınma imkanı sağlayarak kurs ve eğitim desteği sağlayan İhsaniye Öğrenci Yurdunun yaptığı kermes törenle açıldı.

Kermesin açılış törenine İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve vatandaşlar katıldı. Yurt Bahçesi'nde düzenlenen kermeste konuşan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ülkemizin daha ileri seviyeye gelebilmesi için eğitimli insan sayısının artmasına yardımcı olmamız gerekiyor. Her şeyin başı eğitimden geçiyor. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza sahip çıkmak fedakârlıkla olur. Ülkemizin ilerlemesi ve daha güçlü olması için evlatlarımıza ihtiyacımız var. En güzel yatırım, çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır. Derneğimiz, bu yatırımı en güzel şekilde yapıyor. Biz de onlara yardım etme gayreti içindeyiz. Özellikle kadınlar, gönüllülük esasıyla alın teri döküyor. Onların bu gayretini boşa çıkartmamak için onlarla birlikte bu mücadelenin içinde varız. Bu fedakârlığı gösteren herkese teşekkür ederim" dedi. Kermesin hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak kermesi düzenleyen İhsaniye Öğrenci Yurdu yöneticilerine teşekkür etti.  Törende son sözü alan, Kaymakamı Altıntaş ise şunları söyledi: “Bu güzel kermeste sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Önemli bir derneğin her yıl geleneksel olarak düzenlediği kermes, eğitim gören öğrencilerimiz için yapılmakta. Böyle hayırlı bir kermeste emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizim hayattaki en değerli hazinemiz evlatlarımızdır. Onları en iyi şekilde yetiştirmek başta devlet olarak bizim görevimiz olsa da, sivil toplum kuruluşları da onların hayatlarını kolaylaştırabilir. Bu anlamlı faaliyetin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyor, Kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından kermes ağası seçimine geçildi. Kermesin bu yılki ağası, Murat Bat oldu. Kermesin açılış kurdelesi kesildikten sonra kermeste bir süre gezildi. İkramların yapılmasının ardından kermesin açılış programı sona erdi. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi arkasında açılan kermes, 5 gün süre ile açık kalacak.
İhsaniye Öğrenci Yurdu ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açtılar. Öğrencilere barınma imkanı sağlayarak kurs ve eğitim desteği sağlayan İhsaniye Öğrenci Yurdunun yaptığı kermes törenle açıldı.

Kermesin açılış törenine İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve vatandaşlar katıldı.
Yurt Bahçesi'nde düzenlenen kermeste konuşan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ülkemizin daha ileri seviyeye gelebilmesi için eğitimli insan sayısının artmasına yardımcı olmamız gerekiyor. Her şeyin başı eğitimden geçiyor. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza sahip çıkmak fedakârlıkla olur. Ülkemizin ilerlemesi ve daha güçlü olması için evlatlarımıza ihtiyacımız var. En güzel yatırım, çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır. Derneğimiz, bu yatırımı en güzel şekilde yapıyor. Biz de onlara yardım etme gayreti içindeyiz. Özellikle kadınlar, gönüllülük esasıyla alın teri döküyor. Onların bu gayretini boşa çıkartmamak için onlarla birlikte bu mücadelenin içinde varız. Bu fedakârlığı gösteren herkese teşekkür ederim" dedi. Kermesin hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak kermesi düzenleyen İhsaniye Öğrenci Yurdu yöneticilerine teşekkür etti. 

Törende son sözü alan, Kaymakamı Altıntaş ise şunları söyledi: “Bu güzel kermeste sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Önemli bir derneğin her yıl geleneksel olarak düzenlediği kermes, eğitim gören öğrencilerimiz için yapılmakta. Böyle hayırlı bir kermeste emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizim hayattaki en değerli hazinemiz evlatlarımızdır. Onları en iyi şekilde yetiştirmek başta devlet olarak bizim görevimiz olsa da, sivil toplum kuruluşları da onların hayatlarını kolaylaştırabilir. Bu anlamlı faaliyetin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyor, Kermesin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kermes ağası seçimine geçildi. Kermesin bu yılki ağası, Murat Bat oldu. Kermesin açılış kurdelesi kesildikten sonra kermeste bir süre gezildi. İkramların yapılmasının ardından kermesin açılış programı sona erdi. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi arkasında açılan kermes, 5 gün süre ile açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.