ÖĞRENCİLER YARHİSAR'I GEZDİ

Eğitim 08.04.2019 - 18:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER YARHİSAR'I GEZDİ

1953 yılında, 3 Nisan'ı 4 Nisan'a bağlayan gecede Çanakkale boğazında batarak 81 denizcinin şehit olduğu Dumlupınar denizaltısından adını alan Dumlupınar Anaokulunun minik öğrencileri, hem günün anısı, hem de eğitim amaçlı Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezdi.

Gölcük Dumlupınar Anaokulu 5-6 yaş grubu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri gözetiminde Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezdi. 1953 yılında, 3 Nisan'ı 4 Nisan'a bağlayan gecede Çanakkale boğazında batarak 81 denizcinin şehit olduğu Dumlupınar denizaltısından adını alan Dumlupınar Anaokulunun minik öğrencileri, hem günün anısı, hem de eğitim amaçlı Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezdi. Öğretmenler Saide Can ve Füsun Beyhan gözetiminde savaş gemisi gezmenin heyecanını yaşayan 5 ve 6 yaş gurubu kırk öğrencinin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Kavaklı sahilinde sabah kahvaltısının ardından müze gemiyi gezen minik yüreklerin heyecanla gezdikleri görüldü. Sezer,Çocuklarımızı çok önemsiyoruz. “Dumlupınar denizaltısında şehit olan denizcilerimizi rahmetle anıyoruz. Bir sahil kenti olan, donanma kenti Gölcük'te yaşayan öğrencilerimize denizciliği anlatmak ve sevdirmek yerel yönetici olarak bizim en önemli görevlerimizden biri. Bu nedenle geleceğimiz olan çocuklarımızı son derece önemsiyor ve denizciliği, donanmamızı ve tarihimizi öğreterek aktarma anlamında Yarhisar müze gemimizi tüm öğrencilerimize gezdirerek bilgi sahibi olmalarını sağlamak istiyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı daha da ileriye taşımak en önemli görevimiz.”
1953 yılında, 3 Nisan'ı 4 Nisan'a bağlayan gecede Çanakkale boğazında batarak 81 denizcinin şehit olduğu Dumlupınar denizaltısından adını alan Dumlupınar Anaokulunun minik öğrencileri, hem günün anısı, hem de eğitim amaçlı Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezdi.

Gölcük Dumlupınar Anaokulu 5-6 yaş grubu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri gözetiminde Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezdi.

1953 yılında, 3 Nisan'ı 4 Nisan'a bağlayan gecede Çanakkale boğazında batarak 81 denizcinin şehit olduğu Dumlupınar denizaltısından adını alan Dumlupınar Anaokulunun minik öğrencileri, hem günün anısı, hem de eğitim amaçlı Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisini gezdi. Öğretmenler Saide Can ve Füsun Beyhan gözetiminde savaş gemisi gezmenin heyecanını yaşayan 5 ve 6 yaş gurubu kırk öğrencinin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Kavaklı sahilinde sabah kahvaltısının ardından müze gemiyi gezen minik yüreklerin heyecanla gezdikleri görüldü.
Sezer,Çocuklarımızı çok önemsiyoruz.
“Dumlupınar denizaltısında şehit olan denizcilerimizi rahmetle anıyoruz. Bir sahil kenti olan, donanma kenti Gölcük'te yaşayan öğrencilerimize denizciliği anlatmak ve sevdirmek yerel yönetici olarak bizim en önemli görevlerimizden biri. Bu nedenle geleceğimiz olan çocuklarımızı son derece önemsiyor ve denizciliği, donanmamızı ve tarihimizi öğreterek aktarma anlamında Yarhisar müze gemimizi tüm öğrencilerimize gezdirerek bilgi sahibi olmalarını sağlamak istiyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı daha da ileriye taşımak en önemli görevimiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.