LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLER YEMEKTEN ZEHİLENDİ

12.12.2017 - 10:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLER YEMEKTEN ZEHİLENDİ

Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören 40 öğrenci yemekhanede yedikleri yemekten zehirlendi

Kocaeli Üniversitesi'nde (KOÜ) öğrenim gören 40 öğrenci, yemekhanede yedikleri öğle yemeğinin ardından mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleriyle üniversite hastanesinin acil servisine akın etti. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan öğrenciler, takip ve tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. Öğrencilerin yemekhanede çorba, patates tava, piliç baget ve makarna yediği öğrenildi. Zehirlenen bazı öğrenciler ise dışarıda yemek yediklerini söyledi.   HÜLAGÜ AÇIKLAMA YAPTI KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabı twitter üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada, söz konusu öğrencilerin acil serviste tedavi edildiği bilgisini verdi. Öğrencilerin ciddi şikayetlerinin bulunmadığını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Hülagü, konuyla ilgili soruşturma açıldığını, gerekli incelemelerin hassasiyetle takip edileceğini söyledi.  
Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören 40 öğrenci yemekhanede yedikleri yemekten zehirlendi

Kocaeli Üniversitesi'nde (KOÜ) öğrenim gören 40 öğrenci, yemekhanede yedikleri öğle yemeğinin ardından mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleriyle üniversite hastanesinin acil servisine akın etti. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan öğrenciler, takip ve tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. Öğrencilerin yemekhanede çorba, patates tava, piliç baget ve makarna yediği öğrenildi. Zehirlenen bazı öğrenciler ise dışarıda yemek yediklerini söyledi.

 

HÜLAGÜ AÇIKLAMA YAPTI
KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabı twitter üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada, söz konusu öğrencilerin acil serviste tedavi edildiği bilgisini verdi. Öğrencilerin ciddi şikayetlerinin bulunmadığını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Hülagü, konuyla ilgili soruşturma açıldığını, gerekli incelemelerin hassasiyetle takip edileceğini söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.