ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ GÖSTERDİ

28.04.2016 - 16:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ GÖSTERDİ

3. Tiyatro Festivalinde dereceye giren okullar ve öğrenciler belirlendi. İlçemizi ilde İhsaniye Anadolu Lisesi ve Çakabey Anadolu Lisesi temsil edecek.

Öğrencilerin milli ve estetik duygularını güçlendirmek, güzel sanatlar alanındaki yetenek ve becerilerini artırmak, serbest zamanlarını değerlendirmek ve okul-çevre arasındaki bağları sağlamlaştırmak amacıyla düzenlenen 13. Tiyatro Festivalinde dereceye giren okullar ve öğrenciler belirlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, derece alan okulları ve öğrencileri tebrik etti. Dereceye giren öğrencilere plaket verildi. 13. Tiyatro Festivalinde 1. Gelen Okulumuz: Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi (Calıgula adlı oyunla) 2. Gelen Okulumuz: Çakabey Anadolu Lisesi (Aşk Bir Masal adlı oyunla) En iyi Dekor ve Kostümde: Çakabey Anadolu Lisesi (Aşk Bir Masal adlı oyunla) En iyi Erkek Oyuncu: İhsaniye Anadolu Lisesinden Ömer Erdoğan (Calıgula tiplemesiyle) En iyi Kadın Oyuncu: Atatürk Anadolu Lisesinden Özge Arslan (Ulviye Tiplemesiyle)
3. Tiyatro Festivalinde dereceye giren okullar ve öğrenciler belirlendi. İlçemizi ilde İhsaniye Anadolu Lisesi ve Çakabey Anadolu Lisesi temsil edecek.

Öğrencilerin milli ve estetik duygularını güçlendirmek, güzel sanatlar alanındaki yetenek ve becerilerini artırmak, serbest zamanlarını değerlendirmek ve okul-çevre arasındaki bağları sağlamlaştırmak amacıyla düzenlenen 13. Tiyatro Festivalinde dereceye giren okullar ve öğrenciler belirlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, derece alan okulları ve öğrencileri tebrik etti. Dereceye giren öğrencilere plaket verildi.

13. Tiyatro Festivalinde
1. Gelen Okulumuz: Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi (Calıgula adlı oyunla)
2. Gelen Okulumuz: Çakabey Anadolu Lisesi (Aşk Bir Masal adlı oyunla)
En iyi Dekor ve Kostümde: Çakabey Anadolu Lisesi (Aşk Bir Masal adlı oyunla)
En iyi Erkek Oyuncu: İhsaniye Anadolu Lisesinden Ömer Erdoğan (Calıgula tiplemesiyle)
En iyi Kadın Oyuncu: Atatürk Anadolu Lisesinden Özge Arslan (Ulviye Tiplemesiyle)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.