ÖĞRENCİLERDEN AFRİN İÇİN KAN BAĞIŞI

25.03.2018 - 16:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERDEN AFRİN İÇİN KAN BAĞIŞI

Değirmendere Hacı Halit Erkul Anadolu Lisesi, Okul idaresi ve öğrencileri, Kızılay İşbirliği ile Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu’nda yaralanan askerlerimize ihtiyaç olabileceği düşüncesi ile Kızılay’a kan bağışında bulundular.

20 Ocak Cumartesi akşamı, ülkemizi tehdit eden teröristlerden ve terör gruplarından arındırmak adına, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik başlayan Zeytin Dalı Operasyonunda mücadele veren Mehmetçiklere, yurdun dört bir yanından destek yağıyor. İlçemizde ki öğrencilerin bir kısmı yazdıkları mektupları gönderdi. Mehmetçik üşümesin diye ördükleri  atkı ve eldivenleri gönderdiler.   Değirmendere Hacı Halit Erkul Anadolu Lisesi, çok güzel ve bir o kadar da önemli bir etkinliğe daha imza attı. Okul idaresi ve öğrencileri, Kızılay İşbirliği ile Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu’nda yaralanan askerlerimize ihtiyaç olabileceği düşüncesi ile Kızılay’a kan bağışında bulundular.    ÖĞRENCİLERDEN KAN BAĞIŞI Değirmendere Çınarlık Meydanı’na kurulan Kan Bağışı Standına gelen öğrenciler vatandaşlar, Kızılay’ın Mobil Kan Bağışı Otobüsünde, Mehmetçikler için kan verdiler. Hacı Halit Erkul Anadolu Lisesi’nin bu davranışı, taraflı tarafsız, tüm kamuoyunun takdirini topladı.  
Değirmendere Hacı Halit Erkul Anadolu Lisesi, Okul idaresi ve öğrencileri, Kızılay İşbirliği ile Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu’nda yaralanan askerlerimize ihtiyaç olabileceği düşüncesi ile Kızılay’a kan bağışında bulundular.
20 Ocak Cumartesi akşamı, ülkemizi tehdit eden teröristlerden ve terör gruplarından arındırmak adına, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik başlayan Zeytin Dalı Operasyonunda mücadele veren Mehmetçiklere, yurdun dört bir yanından destek yağıyor. İlçemizde ki öğrencilerin bir kısmı yazdıkları mektupları gönderdi. Mehmetçik üşümesin diye ördükleri  atkı ve eldivenleri gönderdiler.   Değirmendere Hacı Halit Erkul Anadolu Lisesi, çok güzel ve bir o kadar da önemli bir etkinliğe daha imza attı. Okul idaresi ve öğrencileri, Kızılay İşbirliği ile Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu’nda yaralanan askerlerimize ihtiyaç olabileceği düşüncesi ile Kızılay’a kan bağışında bulundular. 
 
ÖĞRENCİLERDEN KAN BAĞIŞI
Değirmendere Çınarlık Meydanı’na kurulan Kan Bağışı Standına gelen öğrenciler vatandaşlar, Kızılay’ın Mobil Kan Bağışı Otobüsünde, Mehmetçikler için kan verdiler. Hacı Halit Erkul Anadolu Lisesi’nin bu davranışı, taraflı tarafsız, tüm kamuoyunun takdirini topladı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.