LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLERDEN ARAKAN'A DESTEK

Gündem 30.11.2017 - 18:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERDEN ARAKAN'A DESTEK

Gölcük Mecit Kavan imam hatip ortaokulu öğrencileri mevlit okuttular. Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunda bulunan 41 sınıfa yardım için 41 kumbara dağıtıldı. Dağıtılan 41 kumbara yardım paralarıyla dolduruldu. Doldurulan kumbaralar okul idaresi tarafından açılarak ve 2400 dolar Türk parası karşılığında toplandı. Toplanan paralar okul idaresi tarafından Deniz Feneri Derneğinin hesabına yatırıldı.

Mevlit kandili dolayısı ile Gölcük Mecit Kavan imam hatip ortaokul 5. Sınıf öğrencileri mevlit programı düzenleyerek okulda mevlit okuttular. Mevlit kandili dolayısı ile Gölcük Mecit Kavan imam hatip ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri okul binasında mevlit programını düzenlediler. Düzenlenen mevlit programına  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet  Başsavcı Abdulhamit Durgut, Ak Partti  İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Mecit Kavan imam hatip ortaokulu Müdürü Cahit Çetin okul idaresi ve okulda eğitim gören öğrenciler katıldı. Düzenlenen programda 8. Sınıf öğrencisi Muhammet Talha Özdemir kur-anı kerim okudu.  ARAKAN'A EV YAPTIRIYORLAR Mevlit sonrasında Arakan'da ev yapılması için Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunda bulunan 41 sınıfa yardım için 41 kumbara dağıtıldı. Dağıtılan 41 kumbara yardım paralarıyla dolduruldu. Doldurulan kumbaralar okul idaresi tarafından açılarak ve 2400 dolar Türk parası karşılığında toplandı. Toplanan paralar okul idaresi tarafından Deniz Feneri Derneğinin hesabına yatırılırken, Deniz Feneri Derneği genel merkez Arakan hesabına yatırılan 2400 dolar 3 ev parasının makbuzu Deniz Feneri Derneği Kocaeli temsilcisi Muhammet Çiftçi'ye teslim edildi.  Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokul müdürü Cahit Çetin; “Milli Eğitim Bakanlığı ile Deniz Feneri Derneği iyilik okular projesi kapsamında Türkiye genelinde başlatıldı bizde bu proje kapsamında iyilik okulları arasındayız. Hedefimiz Arakan'da 6 ev ve 6 evin kullanmak için bir tane su kuyusunu yaptırmaktır. Biz okul olarak 3 evin parasını Tamamladık geriye kalan 3 ev ve su kuyusu parasının toplanması için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Gölcük Mecit Kavan imam hatip ortaokulu öğrencileri mevlit okuttular. Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunda bulunan 41 sınıfa yardım için 41 kumbara dağıtıldı. Dağıtılan 41 kumbara yardım paralarıyla dolduruldu. Doldurulan kumbaralar okul idaresi tarafından açılarak ve 2400 dolar Türk parası karşılığında toplandı. Toplanan paralar okul idaresi tarafından Deniz Feneri Derneğinin hesabına yatırıldı.

Mevlit kandili dolayısı ile Gölcük Mecit Kavan imam hatip ortaokul 5. Sınıf öğrencileri mevlit programı düzenleyerek okulda mevlit okuttular.

Mevlit kandili dolayısı ile Gölcük Mecit Kavan imam hatip ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri okul binasında mevlit programını düzenlediler. Düzenlenen mevlit programına  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet  Başsavcı Abdulhamit Durgut, Ak Partti  İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Mecit Kavan imam hatip ortaokulu Müdürü Cahit Çetin okul idaresi ve okulda eğitim gören öğrenciler katıldı. Düzenlenen programda 8. Sınıf öğrencisi Muhammet Talha Özdemir kur-anı kerim okudu. 
ARAKAN'A EV YAPTIRIYORLAR
Mevlit sonrasında Arakan'da ev yapılması için Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunda bulunan 41 sınıfa yardım için 41 kumbara dağıtıldı. Dağıtılan 41 kumbara yardım paralarıyla dolduruldu. Doldurulan kumbaralar okul idaresi tarafından açılarak ve 2400 dolar Türk parası karşılığında toplandı. Toplanan paralar okul idaresi tarafından Deniz Feneri Derneğinin hesabına yatırılırken, Deniz Feneri Derneği genel merkez Arakan hesabına yatırılan 2400 dolar 3 ev parasının makbuzu Deniz Feneri Derneği Kocaeli temsilcisi Muhammet Çiftçi'ye teslim edildi. 

Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokul müdürü Cahit Çetin; “Milli Eğitim Bakanlığı ile Deniz Feneri Derneği iyilik okular projesi kapsamında Türkiye genelinde başlatıldı bizde bu proje kapsamında iyilik okulları arasındayız. Hedefimiz Arakan'da 6 ev ve 6 evin kullanmak için bir tane su kuyusunu yaptırmaktır. Biz okul olarak 3 evin parasını Tamamladık geriye kalan 3 ev ve su kuyusu parasının toplanması için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.