LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLERDEN ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETİ

05.12.2019 - 11:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERDEN ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETİ

İlçemizin başarılı anaokullarından Gölcük Şirinköy Anaokulu minik öğrencileri Gölcük DOWN Sendromluları ziyaret etti.

İlçemizde hizmet veren başarılı ana okullar arasında bulunan Gölcük Şirinköy Anaokulu Değerler eğitimi etkinlikleri projesi ne aralıksız devam ediyor.  Dünya Engelliler günü dolayısı ile Değerler Eğitimi kapsamında Öğretmenleri Arslan Kıyak ve Mürüvet Bayrak Nezaretinde Gölcük + 1 Farkla DOWN Sendromlarla Dernek binasında buluşarak bir araya geldiler. Minik kalpler kendi bahçesinde yetişen farklı çiçekleri yaparak Gölcük + 1 Farkla DOWN Sendromlular Derneği Kurucu üyesi Selin Güzelcik’e takdim ettiler. Gölcük + 1 Farkla DOWN Sendromları buluşması ile ilgili kısa bilgi veren Gölcük Şirinköy Anaokulu Müdürü Fatma Köroğlu; “öncelikle bizim için önem taşıyan Değerlerimizle ilgili birçok etkinliklerimizi yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısı ile biz okulumuz olarak Değerler eğitimi kapsamında etkinliğimizi düzenledik. Bu günkü etkinliğimiz bizim değerlerimizden olan Gölcük + 1 Farkla DOWN Sendromlu arkadaşlarımızla minik kalplerle buluşturduk. Buradaki amacımız ise minik kalpli öğrencilerimiz DOWN Sendromlu kardeşlerimizle bir araya gelerek ve bu kardeşlerimize nasıl davranacağı öğretmektir. Bu yaşta küçük beyinlerinde bu değerlerimiz kazındığında ilerde DOWN Sendromlu kardeşlerimize nasıl davrandığı ve neler yapılacağını unutmazlar” şeklinde konuştu. Fahri Haner
İlçemizin başarılı anaokullarından Gölcük Şirinköy Anaokulu minik öğrencileri Gölcük DOWN Sendromluları ziyaret etti.

İlçemizde hizmet veren başarılı ana okullar arasında bulunan Gölcük Şirinköy Anaokulu Değerler eğitimi etkinlikleri projesi ne aralıksız devam ediyor.  Dünya Engelliler günü dolayısı ile Değerler Eğitimi kapsamında Öğretmenleri Arslan Kıyak ve Mürüvet Bayrak Nezaretinde Gölcük + 1 Farkla DOWN Sendromlarla Dernek binasında buluşarak bir araya geldiler. Minik kalpler kendi bahçesinde yetişen farklı çiçekleri yaparak Gölcük + 1 Farkla DOWN Sendromlular Derneği Kurucu üyesi Selin Güzelcik’e takdim ettiler.

Gölcük + 1 Farkla DOWN Sendromları buluşması ile ilgili kısa bilgi veren Gölcük Şirinköy Anaokulu Müdürü Fatma Köroğlu; “öncelikle bizim için önem taşıyan Değerlerimizle ilgili birçok etkinliklerimizi yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısı ile biz okulumuz olarak Değerler eğitimi kapsamında etkinliğimizi düzenledik. Bu günkü etkinliğimiz bizim değerlerimizden olan Gölcük + 1 Farkla DOWN Sendromlu arkadaşlarımızla minik kalplerle buluşturduk. Buradaki amacımız ise minik kalpli öğrencilerimiz DOWN Sendromlu kardeşlerimizle bir araya gelerek ve bu kardeşlerimize nasıl davranacağı öğretmektir. Bu yaşta küçük beyinlerinde bu değerlerimiz kazındığında ilerde DOWN Sendromlu kardeşlerimize nasıl davrandığı ve neler yapılacağını unutmazlar” şeklinde konuştu.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.