LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLERDEN EYLEMLİ KUTLAMA

Gölcük 14.03.2019 - 13:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERDEN EYLEMLİ KUTLAMA

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Cengiz Altunbaş ve öğrencileriyle birlikte yazdıkları pankartları ile birlikte hastanede tıp bayramını kutladılar.

        Tıp Bayramı Kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine seri ziyaretler gerçekleşerek tıp bayramını kutladılar. Bu ziyaretlerin en anlamlısı olan Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Cengiz Altunbaş ve bir gurup öğrenci ile birlikte yazdıkları pankartlarla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Yapılan çiçek takdimin ardından okul öğrencisi Zeynep Sirmen şu açıklamayı yaptı. ŞİDDETE HAYIR Zeynep Sirmen; “insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen saygın ve onurlu mesleği büyük özveri ile yerine getiren tıp çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Karşılaştığımız türlü güçlüklere rağmen, Kutsal Mesleğinizin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunların çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için iftar kaynağıdır. Bu vesileyle sizlere minnet duygularımızı ifade etmeyi bir görev sayıyor, gelecekte bayrağı sizlerden devir alacak gençler olarak, sağlık vücutları sağlam olanların başına konmuş bir taçtır” dedi.   Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “öncelikle sizlerin bu anlamlı ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Bizde bu toplumun bir bireyi olarak sağlık konusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim. İlerde hekim olacak gençlerimize de başarılar dilerim” dedi. Tıp Sadece Bilim Değil aynı zamanda bir sanattır, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden sonsuz sabır ve üstün gayretle çalışan Türk sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun ve çalışanlara yönelik şiddet olaylarının yaşanmadığı günlerin gelmesi dileği ile yazılı pankartlarla birlikte hastaneden ayrıldılar.   Fahri Haner  
14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Cengiz Altunbaş ve öğrencileriyle birlikte yazdıkları pankartları ile birlikte hastanede tıp bayramını kutladılar.

 

 

 

 

Tıp Bayramı Kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine seri ziyaretler gerçekleşerek tıp bayramını kutladılar. Bu ziyaretlerin en anlamlısı olan Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Cengiz Altunbaş ve bir gurup öğrenci ile birlikte yazdıkları pankartlarla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Yapılan çiçek takdimin ardından okul öğrencisi Zeynep Sirmen şu açıklamayı yaptı.

ŞİDDETE HAYIR

Zeynep Sirmen; “insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen saygın ve onurlu mesleği büyük özveri ile yerine getiren tıp çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Karşılaştığımız türlü güçlüklere rağmen, Kutsal Mesleğinizin icrasında yurttaşlarımızın sağlık sorunların çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için iftar kaynağıdır. Bu vesileyle sizlere minnet duygularımızı ifade etmeyi bir görev sayıyor, gelecekte bayrağı sizlerden devir alacak gençler olarak, sağlık vücutları sağlam olanların başına konmuş bir taçtır” dedi.

 

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “öncelikle sizlerin bu anlamlı ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Bizde bu toplumun bir bireyi olarak sağlık konusunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim. İlerde hekim olacak gençlerimize de başarılar dilerim” dedi.

Tıp Sadece Bilim Değil aynı zamanda bir sanattır, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden sonsuz sabır ve üstün gayretle çalışan Türk sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun ve çalışanlara yönelik şiddet olaylarının yaşanmadığı günlerin gelmesi dileği ile yazılı pankartlarla birlikte hastaneden ayrıldılar.

 

Fahri Haner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.