LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLERDEN GAZİLERE VEFA

26.10.2019 - 11:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERDEN GAZİLERE VEFA

Gölcük Öğrenci Yurdu'nda kalan Üniversite öğrenciler Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimini ziyaret etti.

Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencilerine Yurt Görevlileri Selin Kayhan ve İlker Kayhan eşlik etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, öğrencilere dernekleri hakkında bilgi verdi. Arslan,' Gölcük halkının ve siz değerli çocuklarımızın bizlere olan ilgisinden oldukça memnunuz. Siz değerli çocuklarımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Gölcük'te uzun yıllardır dernek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Gölcük halkının ve siz değerli çocuklarımızın bizlere olan ilgisinden oldukça memnunuz. Ziyaretiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum' dedi.  Gazileri ziyaret eden Üniversite öğrencileri, 'Bizler şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Bizlere düşen görev, şehitlerimizin ve gazilerimizin miraslarına, temsil ettiği manaya sahip çıkmaktır. Bugün siz Gazilerimizi ziyaret ettiğimiz için çok mutluyuz. Bizler bugün eğitimimizi rahatlıklar alıyorsak, özgürce yaşıyorsak, Şehitlerimize ve siz Gazilerimize borçluyuz” diyerek konuşmalarını tamamladılar
Gölcük Öğrenci Yurdu'nda kalan Üniversite öğrenciler Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimini ziyaret etti.

Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencilerine Yurt Görevlileri Selin Kayhan ve İlker Kayhan eşlik etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, öğrencilere dernekleri hakkında bilgi verdi. Arslan,' Gölcük halkının ve siz değerli çocuklarımızın bizlere olan ilgisinden oldukça memnunuz. Siz değerli çocuklarımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Gölcük'te uzun yıllardır dernek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Gölcük halkının ve siz değerli çocuklarımızın bizlere olan ilgisinden oldukça memnunuz. Ziyaretiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum' dedi. 

Gazileri ziyaret eden Üniversite öğrencileri, 'Bizler şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Bizlere düşen görev, şehitlerimizin ve gazilerimizin miraslarına, temsil ettiği manaya sahip çıkmaktır. Bugün siz Gazilerimizi ziyaret ettiğimiz için çok mutluyuz. Bizler bugün eğitimimizi rahatlıklar alıyorsak, özgürce yaşıyorsak, Şehitlerimize ve siz Gazilerimize borçluyuz” diyerek konuşmalarını tamamladılar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.