LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLERDEN KIZILAY'A DESTEK

29.05.2019 - 15:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERDEN KIZILAY'A DESTEK

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, okullarla gerçekleştirmiş olduğu ‘Her Sınıf Bir Koli’ kampanyası dahilinde Saraylı Ortaokulu’na giderek öğrencilerin hazırlamış olduğu yardım kolilerini teslim aldı. Yardım kolileri, Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine verilecek.

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, okullarla gerçekleştirmiş olduğu ‘Her Sınıf Bir Koli’ kampanyası dahilinde Saraylı Ortaokulu’na giderek öğrencilerin hazırlamış olduğu yardım kolilerini teslim aldı. Yardım kolileri, Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine verilecek. Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, ilçemizdeki okullarla yapmış olduğu ‘Her Sınıf Bir Koli’ kampanyası kapsamında, kendileriyle iletişime geçen okulları ziyaret ederek toplanan yardım kolilerini teslim alıyor. Gölcük’teki bazı okulların Türk Kızılayı Gölcük Şubesi ile ortaklaşa yürüttüğü bu çalışmada şubenin son durağı Saraylı Ortaokulu oldu. Burada öğrenciler, veliler ve öğretmenler tarafından toplanan yardımlar, koli halinde Kızılay yetkililerine teslim edildi. Kızılay şube personeli de söz konusu kolileri ihtiyaç sahiplerine anında teslim ediyor. ‘YÜZLERİ GÜLDÜREN HERKESE MİNNETTARIZ’ Saraylı Ortaokulu’na giderek öğrencilerin sınıfça hazırlamış olduğu kolileri teslim alan Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, okulda eğitim gören öğrenciler ve Okul Müdürü Songül Bayraktar’a, katkılarından ötürü teşekkür ettiklerini dile getirdi. Kızılay yetkilileri, yapmış oldukları açıklamada “Projemize ilk günden bu yana ilgi gösteren okullarımız, kolilerini bizlere teslim ederek ihtiyaç sahiplerinin Ramazan ayında yüzünü güldürüyor. Bugüne kadar 276 adet yardım kolisini ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Yardımlarla insanların yüzünü güldüren herkese minnettarız” dedi.
Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, okullarla gerçekleştirmiş olduğu ‘Her Sınıf Bir Koli’ kampanyası dahilinde Saraylı Ortaokulu’na giderek öğrencilerin hazırlamış olduğu yardım kolilerini teslim aldı. Yardım kolileri, Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine verilecek.

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, okullarla gerçekleştirmiş olduğu ‘Her Sınıf Bir Koli’ kampanyası dahilinde Saraylı Ortaokulu’na giderek öğrencilerin hazırlamış olduğu yardım kolilerini teslim aldı. Yardım kolileri, Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine verilecek. Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, ilçemizdeki okullarla yapmış olduğu ‘Her Sınıf Bir Koli’ kampanyası kapsamında, kendileriyle iletişime geçen okulları ziyaret ederek toplanan yardım kolilerini teslim alıyor. Gölcük’teki bazı okulların Türk Kızılayı Gölcük Şubesi ile ortaklaşa yürüttüğü bu çalışmada şubenin son durağı Saraylı Ortaokulu oldu. Burada öğrenciler, veliler ve öğretmenler tarafından toplanan yardımlar, koli halinde Kızılay yetkililerine teslim edildi. Kızılay şube personeli de söz konusu kolileri ihtiyaç sahiplerine anında teslim ediyor.

‘YÜZLERİ GÜLDÜREN HERKESE MİNNETTARIZ’
Saraylı Ortaokulu’na giderek öğrencilerin sınıfça hazırlamış olduğu kolileri teslim alan Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, okulda eğitim gören öğrenciler ve Okul Müdürü Songül Bayraktar’a, katkılarından ötürü teşekkür ettiklerini dile getirdi. Kızılay yetkilileri, yapmış oldukları açıklamada “Projemize ilk günden bu yana ilgi gösteren okullarımız, kolilerini bizlere teslim ederek ihtiyaç sahiplerinin Ramazan ayında yüzünü güldürüyor. Bugüne kadar 276 adet yardım kolisini ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Yardımlarla insanların yüzünü güldüren herkese minnettarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.