ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM ŞİİR DİNLETİSİ

04.05.2019 - 14:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM ŞİİR DİNLETİSİ

Cahit Külebi Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Deniz Çakar önderliğinde hazırlanan şiir dinletisi yapıldı. 14 öğrenci bir birinden güzel şiirler okudular.

Cahit Külebi Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Deniz Çakar önderliğinde hazırlanan şiir dinletisi yapıldı. 14 öğrenci bir birinden güzel şiirler okudular. Cahit Külebi Ortaokulunda şiir dinletisi düzenlendi. Ayrıca gecede aynı okulda görevli Coşkun Bilgin ve Burçin Ellidokuz, gitarıyla eşlik etti. Şiir dinletisine Gölcük İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Yakup Alptekin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. BİR BİRİNDEN GÜZEL ŞİİRLER OKUDULAR Dinletiye düzenleyen Türkçe öğretmeni Deniz Çakar Merhaba  Memleketim şiirini,  Müdür Yardımcısı Ahmet Erçin, Memleket İsterim şiirini okurken  öğrencilerden Zehra Naz Seymen, Kaldırımlar, Rümeysa Nur Pelit, Lokman Hekimin Sev Dediği, Ebrar Çetinkaya, Bir Adın Kalmalı, Deniz Karaköy, Karda Ayak İzleri Var, Atakan Efe Görmez, Şaşırdım Kaldım, Berna Erdoğan, Desem ki, Sümeyye Akdoğan, Her Şey sende Gizli, Beyza Uçarsa, Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var,  İrem Rabia Küçükyılmaz, Kadınlarımız, Nuh Batın  Önal,  Aysel Git Başımdan, Dilara Öztürk, Çocuklar Gibi, Elif Kavakçı, Üçüncü Şahsın Şiiri,  Zilan Benzigül, Ben Sana Mecburum, şiirlerini okudular.  Cahit Külebi Sanat gecesi olarak anılan gecede resim sergisi şiir dinletisi ve müzik programı büyük beğeni topladı.  
Cahit Külebi Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Deniz Çakar önderliğinde hazırlanan şiir dinletisi yapıldı. 14 öğrenci bir birinden güzel şiirler okudular.

Cahit Külebi Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Deniz Çakar önderliğinde hazırlanan şiir dinletisi yapıldı. 14 öğrenci bir birinden güzel şiirler okudular.

Cahit Külebi Ortaokulunda şiir dinletisi düzenlendi. Ayrıca gecede aynı okulda görevli Coşkun Bilgin ve Burçin Ellidokuz, gitarıyla eşlik etti. Şiir dinletisine Gölcük İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Yakup Alptekin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

BİR BİRİNDEN GÜZEL ŞİİRLER OKUDULAR
Dinletiye düzenleyen Türkçe öğretmeni Deniz Çakar Merhaba  Memleketim şiirini,  Müdür Yardımcısı Ahmet Erçin, Memleket İsterim şiirini okurken  öğrencilerden Zehra Naz Seymen, Kaldırımlar, Rümeysa Nur Pelit, Lokman Hekimin Sev Dediği, Ebrar Çetinkaya, Bir Adın Kalmalı, Deniz Karaköy, Karda Ayak İzleri Var, Atakan Efe Görmez, Şaşırdım Kaldım, Berna Erdoğan, Desem ki, Sümeyye Akdoğan, Her Şey sende Gizli, Beyza Uçarsa, Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var,  İrem Rabia Küçükyılmaz, Kadınlarımız, Nuh Batın  Önal,  Aysel Git Başımdan, Dilara Öztürk, Çocuklar Gibi, Elif Kavakçı, Üçüncü Şahsın Şiiri,  Zilan Benzigül, Ben Sana Mecburum, şiirlerini okudular. 


Cahit Külebi Sanat gecesi olarak anılan gecede resim sergisi şiir dinletisi ve müzik programı büyük beğeni topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.