ÖĞRENCİLERDEN ÖĞRETMENLERE MİNİ KONSER

Eğitim 19.11.2019 - 18:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERDEN ÖĞRETMENLERE MİNİ KONSER

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi öğrencileri öğretmenlere müzik ziyafeti vermesi için okula davet edildiler.

Okulların ara tatili nedeniyle okullarda düzenlenen etkinliklerde öğretmenler katılşım sağlıyorlar. Okullardaki meğitim seminerleri yapılarak ve seminer sonrasında öğretmenlerin stres atmaları için okul idaresi tarafından etkinlikler düzenleniyor.  Gölcük Barbaros Hayrettin ilköğretim okulunda eğitim semineri sonrasında, Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi öğrencileri öğretmenlere müzik ziyafeti vermesi için okula davet edildiler. Gölcük Barbaros Hayretttin İlköğretim okulu öğretmenler odasında liseli öğrenciler, ilk öğretim okulu öğretmenlerine biri birinden güzel şarkıları okuyarak müzik ziyafetini verdişler. Barbaros Hayrettin ilköğretim okulu öğretmenleri bu ara tatilde müzikle strae attılar. Fahri Haner
Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi öğrencileri öğretmenlere müzik ziyafeti vermesi için okula davet edildiler.

Okulların ara tatili nedeniyle okullarda düzenlenen etkinliklerde öğretmenler katılşım sağlıyorlar. Okullardaki meğitim seminerleri yapılarak ve seminer sonrasında öğretmenlerin stres atmaları için okul idaresi tarafından etkinlikler düzenleniyor.

 Gölcük Barbaros Hayrettin ilköğretim okulunda eğitim semineri sonrasında, Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi öğrencileri öğretmenlere müzik ziyafeti vermesi için okula davet edildiler. Gölcük Barbaros Hayretttin İlköğretim okulu öğretmenler odasında liseli öğrenciler, ilk öğretim okulu öğretmenlerine biri birinden güzel şarkıları okuyarak müzik ziyafetini verdişler. Barbaros Hayrettin ilköğretim okulu öğretmenleri bu ara tatilde müzikle strae attılar.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.