ÖĞRENCİLERDEN ÜÇ BOYUTLU SERGİ

Eğitim 30.12.2019 - 10:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERDEN ÜÇ BOYUTLU SERGİ

Tersane İlkokulu, yine anlamlı bir etkinlikle farkındalık yaratarak, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında tasarım, beceri ve yorumlamanın, yaparak yaşayarak öğrenmenin sağlandığı anlamlı bir sergi düzenlendi.

Kültürel mirasımız, kapsamında öğrenciler ata yadigarımız Atasözleri ve Deyimlerimizi hayal güçleri, yaratıcılıklarını da katarak, üç boyutlu maketleri yaptılar. Yaptıkları 3 boyutlu maketleri okulda sergisini düzenlediler. Düzenlenen sergiye Okul Müdürü Ali Kemal Eren, okul öğretmenleri, velileri ve öğrenciler katılım sağladılar.  Açılış sonrasında sergi stantlarında öğrencilerin yaptıkları eserlerle ilgili bilgi verirken okul müdürü Ali Kemal Eren şu açıklamada bulundu. Okul Müdürü Ali Kemal Eren; “Kültürel olarak okulumuzda çok kapsamlı etkinliklerimiz var. Bu kapsamda Kültürel mirasımızı yeni nesillere aktarmak için önemli bir çalışma yaptık. Bu çalışma çok önemlidir. Çünkü çocuklarımız doğru Türkçemizi, dilimizi zenginliklerimizi en iyi şekilde öğrenmelidir. Atasözlerimizin anlamını öğrenen çocuklarımız, ecdadıyla gurur duysun” şeklinde konuştu. Ardından öğrenci valilerinden Sevinç Öner; “Okulumuzun bu tür etkinlikleri düzenleyerek bizleri okula davet etmesi, çocuklarımızın emeğine saygı duyup, sergilemesi bizleri çok mutlu ediyor. Biz öğretmenlerimiz, okulumuzla kocaman bir aileyiz, çocuklarımız okulda çok Mutlular, onları mutlu görmek bizim anne baba olarak okula güvenimizi arttırıyor” dedi. Fahri Haner  
Tersane İlkokulu, yine anlamlı bir etkinlikle farkındalık yaratarak, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında tasarım, beceri ve yorumlamanın, yaparak yaşayarak öğrenmenin sağlandığı anlamlı bir sergi düzenlendi.

Kültürel mirasımız, kapsamında öğrenciler ata yadigarımız Atasözleri ve Deyimlerimizi hayal güçleri, yaratıcılıklarını da katarak, üç boyutlu maketleri yaptılar. Yaptıkları 3 boyutlu maketleri okulda sergisini düzenlediler. Düzenlenen sergiye Okul Müdürü Ali Kemal Eren, okul öğretmenleri, velileri ve öğrenciler katılım sağladılar.  Açılış sonrasında sergi stantlarında öğrencilerin yaptıkları eserlerle ilgili bilgi verirken okul müdürü Ali Kemal Eren şu açıklamada bulundu.

Okul Müdürü Ali Kemal Eren; “Kültürel olarak okulumuzda çok kapsamlı etkinliklerimiz var. Bu kapsamda Kültürel mirasımızı yeni nesillere aktarmak için önemli bir çalışma yaptık. Bu çalışma çok önemlidir. Çünkü çocuklarımız doğru Türkçemizi, dilimizi zenginliklerimizi en iyi şekilde öğrenmelidir. Atasözlerimizin anlamını öğrenen çocuklarımız, ecdadıyla gurur duysun” şeklinde konuştu.

Ardından öğrenci valilerinden Sevinç Öner; “Okulumuzun bu tür etkinlikleri düzenleyerek bizleri okula davet etmesi, çocuklarımızın emeğine saygı duyup, sergilemesi bizleri çok mutlu ediyor. Biz öğretmenlerimiz, okulumuzla kocaman bir aileyiz, çocuklarımız okulda çok Mutlular, onları mutlu görmek bizim anne baba olarak okula güvenimizi arttırıyor” dedi.

Fahri Haner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.