LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLERE ARAKAN'A EV YAPTIRDI

23.07.2018 - 17:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERE ARAKAN'A EV YAPTIRDI

Gölcük'te 4 yıldır eğitim hizmeti veren Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu başarılı çalışmalarının ardından ARAKAN'DA mağdur olan ailelere yardım ederek 6 aileye ev yapmak için yardım ettiler. 6 aile evine kavuşurken bu aileler içinde su kuyusu açmak için yardımları devam ediyor.

Gölcük'te 4 yıldır eğitim hizmeti veren Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri derslerinde başarılı olduklarını gösterirken, aynı zamanda yardımlaşmayı ve paylaşmayı da ihmal etmediler. ARAKAN'DA yaşayan Müslümanlara yapılan zulümden dolayı evlerini terk etmek zorunda kaldılar. Evsiz kalan Müslüman kardeşlerine yardım elini uzatarak kendi aralarında para toplayarak Deniz Feneri aracılığı ile mağdur ailelere ev yaptılar. Bu ailelere su kuyusunu yapmak için yardım çalışmalarına başladılar. Yapılan adımlarla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Cahit Çetin; “bu yapılan yardımlar aslında değerlerimizin en önemli bir unsurudur. Yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrenmesi için bizlerde gerekli çalışmalarda destek veriyoruz. ARAKAN'DA Zulüm altında olup evlerini terk eden Müslüman kardeşlerine yardım amaçlı için yardım başlattılar. Başlatılan bu yardımda Okulumuzun Deniz Feneri Derneği ile yaptığı protokol ile okulumuz iyilik takımı öğrencileri öğretmenlerimizi, velilerimizi ve arkadaşlarını organize ederek 6 adet ev yaptılar. ARAKAN'DA yapılan bu evlere su verilmesi için kuyu açılması gerekir. Bu kuyuların açılışı için u gün itibarı ile çalışmalar başlandı” şeklinde ifade etti. 
Gölcük'te 4 yıldır eğitim hizmeti veren Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu başarılı çalışmalarının ardından ARAKAN'DA mağdur olan ailelere yardım ederek 6 aileye ev yapmak için yardım ettiler. 6 aile evine kavuşurken bu aileler içinde su kuyusu açmak için yardımları devam ediyor.

Gölcük'te 4 yıldır eğitim hizmeti veren Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri derslerinde başarılı olduklarını gösterirken, aynı zamanda yardımlaşmayı ve paylaşmayı da ihmal etmediler. ARAKAN'DA yaşayan Müslümanlara yapılan zulümden dolayı evlerini terk etmek zorunda kaldılar. Evsiz kalan Müslüman kardeşlerine yardım elini uzatarak kendi aralarında para toplayarak Deniz Feneri aracılığı ile mağdur ailelere ev yaptılar. Bu ailelere su kuyusunu yapmak için yardım çalışmalarına başladılar.

Yapılan adımlarla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Cahit Çetin; “bu yapılan yardımlar aslında değerlerimizin en önemli bir unsurudur. Yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrenmesi için bizlerde gerekli çalışmalarda destek veriyoruz. ARAKAN'DA Zulüm altında olup evlerini terk eden Müslüman kardeşlerine yardım amaçlı için yardım başlattılar. Başlatılan bu yardımda Okulumuzun Deniz Feneri Derneği ile yaptığı protokol ile okulumuz iyilik takımı öğrencileri öğretmenlerimizi, velilerimizi ve arkadaşlarını organize ederek 6 adet ev yaptılar. ARAKAN'DA yapılan bu evlere su verilmesi için kuyu açılması gerekir. Bu kuyuların açılışı için u gün itibarı ile çalışmalar başlandı” şeklinde ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.