LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLERE BURS VERECEKLER

Eğitim 24.09.2019 - 17:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERE BURS VERECEKLER

Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Yusuf Kara, öğrencilerimize burs 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimize burs vereceğiz” dedi.

Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Yusuf Kara, öğrencilerimize burs 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimize burs vereceğiz”  dedi. İlçemizde farklılığı ile hizmet veren Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği bu yıl hedeflediği öğrenci bursunu seneye erteleyen Dernek Başkanı Yusuf Kara şu açıklamalarda bulundu. Başkan Yusuf Kara; “biz derneğimizin kültür binasını yaparak hizmete koyduk. Fakat bu derneğimizin kültür binasını yaparken, dernek olarak çok borçlandık. Şu anda dernek borçlarını ödüyoruz. Bu yıl biz yönetim kurulu olarak bir hedefimiz vardı. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize burs sağlamaktı. Fakat düşündüğümüz şekilde ödemeler gerçekleşmeyince haliyle bu yılki öğrenci bursunu önümüzdeki seneye erteledik. Öğrencilerimize kesinlikle burs sağlanacaktır” dedi. Dernek çalışmalarına değinen başkan Kara; “dernek etkinliklerimiz aynı şekilde devam ediyor. Derneğimizin spor salonunu döşedik. Bayanlar belirli gün içerisinde spor çalışmalarını yaparlar. Ardından erkeklere yönelik ise belirlenen günde sporlarını yapacaklar. Bu yıl derneğimizin borçlarından dolayı pek fazla etkinliklerde yer almadık. Derneğimizin kadın kolları yönetimi kuruldu. Yine derneğimizin gençlik kolları yönetimi kuruldu. Aylık veya 3 aylık süreler içerisinde kültür tanıtım etkinliklerimizi derneğimizin binasında gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıl içerisinde ilçemiz için önemli çalışmalarımıza en iyi şekilde yaparız. Bizler sonuç alan çalışmalarda yer alacağız” dedi. Fahri Haner 
Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Yusuf Kara, öğrencilerimize burs 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimize burs vereceğiz” dedi.

Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Yusuf Kara, öğrencilerimize burs 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimize burs vereceğiz”  dedi.

İlçemizde farklılığı ile hizmet veren Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği bu yıl hedeflediği öğrenci bursunu seneye erteleyen Dernek Başkanı Yusuf Kara şu açıklamalarda bulundu. Başkan Yusuf Kara; “biz derneğimizin kültür binasını yaparak hizmete koyduk. Fakat bu derneğimizin kültür binasını yaparken, dernek olarak çok borçlandık. Şu anda dernek borçlarını ödüyoruz. Bu yıl biz yönetim kurulu olarak bir hedefimiz vardı. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize burs sağlamaktı. Fakat düşündüğümüz şekilde ödemeler gerçekleşmeyince haliyle bu yılki öğrenci bursunu önümüzdeki seneye erteledik. Öğrencilerimize kesinlikle burs sağlanacaktır” dedi.

Dernek çalışmalarına değinen başkan Kara; “dernek etkinliklerimiz aynı şekilde devam ediyor. Derneğimizin spor salonunu döşedik. Bayanlar belirli gün içerisinde spor çalışmalarını yaparlar. Ardından erkeklere yönelik ise belirlenen günde sporlarını yapacaklar. Bu yıl derneğimizin borçlarından dolayı pek fazla etkinliklerde yer almadık. Derneğimizin kadın kolları yönetimi kuruldu. Yine derneğimizin gençlik kolları yönetimi kuruldu. Aylık veya 3 aylık süreler içerisinde kültür tanıtım etkinliklerimizi derneğimizin binasında gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıl içerisinde ilçemiz için önemli çalışmalarımıza en iyi şekilde yaparız. Bizler sonuç alan çalışmalarda yer alacağız” dedi.
Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.