LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLERE TİYATRO İLE EĞİTİM

Eğitim 25.12.2018 - 11:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERE TİYATRO İLE EĞİTİM

“Saygı Sizden Sevgi Bizden” adlı tiyatro oyunu ile öğrencilere toplu taşımada nezaket ve görgü kuralları öğretiliyor

Vatandaşların büyük bir çoğunluğu şehir hayatında toplu taşıma araçlarını kullanıyor. Bir ortak yaşam alanı olan toplu taşıma araçlarında, küçüklerin büyüklere, büyüklerin de küçüklere karşı görevleri bulunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu görevlerin, yeni nesillere aktarılabilmesi için okullarda öğrencilere toplu taşıma araçlarında nezaket ve görgü kurallarının konu edildiği “Saygı Sizden Sevgi Bizden” adlı tiyatro oyunu sergileniyor.   ÖĞRENCİLERE TİYATRO İLE EĞİTİM  Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Saygı Sizden Sevgi Bizden” adlı tiyatro oyunu ilçelerdeki okullarda devam ediyor. Toplu taşımada nezaket ve görgü kurallarının anlatıldığı tiyatro oyunu ilkokul 3. ve 4. sınıflar ile ortaokul 5. ve 6. sınıflara yönelik sahneleniyor. Tiyatro oyunu öğrenciler tarafından beğenilip ve zevk alarak izlenirken, öğretmenler de oyunun içeriğinden ve verilen hizmetten memnun kalıyor.   YARIYIL TATİLİNE KADAR 10 BİN ÖĞRENCİ İZLEYECEK Beğenilerek seyredilen “Saygı Sizden Sevgi Bizden” adlı tiyatro oyunu Kocaeli’ndeki tüm okullarda sırayla sahneleniyor. 2018 yılı ekim ayında sahnelenmeye başlanan oyunu bugüne kadar 5 bin öğrenci seyretti. Yarıyıl tatiline kadar şehir genelinde toplam 10 bin öğrencinin oyunu seyretmesi hedefleniyor.  
“Saygı Sizden Sevgi Bizden” adlı tiyatro oyunu ile öğrencilere toplu taşımada nezaket ve görgü kuralları öğretiliyor

Vatandaşların büyük bir çoğunluğu şehir hayatında toplu taşıma araçlarını kullanıyor. Bir ortak yaşam alanı olan toplu taşıma araçlarında, küçüklerin büyüklere, büyüklerin de küçüklere karşı görevleri bulunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu görevlerin, yeni nesillere aktarılabilmesi için okullarda öğrencilere toplu taşıma araçlarında nezaket ve görgü kurallarının konu edildiği “Saygı Sizden Sevgi Bizden” adlı tiyatro oyunu sergileniyor.

 

ÖĞRENCİLERE TİYATRO İLE EĞİTİM 

Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Saygı Sizden Sevgi Bizden” adlı tiyatro oyunu ilçelerdeki okullarda devam ediyor. Toplu taşımada nezaket ve görgü kurallarının anlatıldığı tiyatro oyunu ilkokul 3. ve 4. sınıflar ile ortaokul 5. ve 6. sınıflara yönelik sahneleniyor. Tiyatro oyunu öğrenciler tarafından beğenilip ve zevk alarak izlenirken, öğretmenler de oyunun içeriğinden ve verilen hizmetten memnun kalıyor.

 

YARIYIL TATİLİNE KADAR 10 BİN ÖĞRENCİ İZLEYECEK

Beğenilerek seyredilen “Saygı Sizden Sevgi Bizden” adlı tiyatro oyunu Kocaeli’ndeki tüm okullarda sırayla sahneleniyor. 2018 yılı ekim ayında sahnelenmeye başlanan oyunu bugüne kadar 5 bin öğrenci seyretti. Yarıyıl tatiline kadar şehir genelinde toplam 10 bin öğrencinin oyunu seyretmesi hedefleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.