LASTİK İŞ
ismail

ÖĞRENCİLERİ İŞ SAHİBİ YAPACAK EĞİTİM

Eğitim 13.01.2019 - 12:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERİ İŞ SAHİBİ YAPACAK EĞİTİM

Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde açılan elektrik pano montörlüğü kursuna başlayan öğrencilere oryantasyon eğitimi veriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde açılan elektrik pano montörlüğü kursuna başlayan öğrenciler oryantasyon eğitimi alıyor. 12 Öğrencinin eğitim aldığı kursta 136 saat eğitim sunulacak. Eğitimi başarı ile bitiren gençler Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavında da katılması sağlanıyor.   PANO MONTÖRLÜĞÜ KURSU BAŞLADI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencilerine yeni imkânlar sunmaya devam ediyor. Risk grubundaki çocukların topluma kazandırılması için gayret sarf eden Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler’de öğrencilere 2018 yılında da Şubat ayı itibariyle elektrik pano montörlüğü kursu vermeye başlamıştı.   3 AYLIK SAHA ÇALIŞMASI Sektörde önemli bir ara eleman ihtiyacı olan elektrik pano montörlüğü kursunun Büyükşehir Belediyesi önemli bir adım daha atarak baştan sona yenilenen atölyesi ile elektrik pano montörü yetiştirmeyi hedefliyor. Çocuklar için hazır hale getirilen atölye için 3 aylık saha araştırması yapıldı.   DETAYLI EĞİTİMLER Uzman çalışmaları neticesinde 12 öğrencinin merkeze kabul aşaması tamamlandı. Bu kapsamda Merkez’de, öğrencilerine teorik ve pratikte uygulamalı olarak toplamda bin 136 saat Elektrik Pano Montörlüğü eğitimi veriliyor. Elektrik panoları konusunda detaylı eğitimler alan öğrenciler, aldıkları eğitimi yine merkez içerisinde uygulama ile pekiştiriyor. ÖĞRENCİLERE ARTI DEĞER Kocaeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İŞKUR kayıtları yapılan öğrenciler, 2019 yılının ağustos ayına kadar merkez de hafta içi 5 gün gelerek alan için gerekli tüm eğitimlerini tamamlayacaklar ve masrafları Büyükşehir belediyesi tarafından karşılanacak. Eğitimi başarı ile tamamlayan çocukların MYK (Mesleki Yeterlilik Kurumu) sınavına da girmeleri sağlanacak.  
Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde açılan elektrik pano montörlüğü kursuna başlayan öğrencilere oryantasyon eğitimi veriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde açılan elektrik pano montörlüğü kursuna başlayan öğrenciler oryantasyon eğitimi alıyor. 12 Öğrencinin eğitim aldığı kursta 136 saat eğitim sunulacak. Eğitimi başarı ile bitiren gençler Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavında da katılması sağlanıyor.

 

PANO MONTÖRLÜĞÜ KURSU BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencilerine yeni imkânlar sunmaya devam ediyor. Risk grubundaki çocukların topluma kazandırılması için gayret sarf eden Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler’de öğrencilere 2018 yılında da Şubat ayı itibariyle elektrik pano montörlüğü kursu vermeye başlamıştı.

 

3 AYLIK SAHA ÇALIŞMASI

Sektörde önemli bir ara eleman ihtiyacı olan elektrik pano montörlüğü kursunun Büyükşehir Belediyesi önemli bir adım daha atarak baştan sona yenilenen atölyesi ile elektrik pano montörü yetiştirmeyi hedefliyor. Çocuklar için hazır hale getirilen atölye için 3 aylık saha araştırması yapıldı.

 

DETAYLI EĞİTİMLER

Uzman çalışmaları neticesinde 12 öğrencinin merkeze kabul aşaması tamamlandı. Bu kapsamda Merkez’de, öğrencilerine teorik ve pratikte uygulamalı olarak toplamda bin 136 saat Elektrik Pano Montörlüğü eğitimi veriliyor. Elektrik panoları konusunda detaylı eğitimler alan öğrenciler, aldıkları eğitimi yine merkez içerisinde uygulama ile pekiştiriyor.


ÖĞRENCİLERE ARTI DEĞER
Kocaeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İŞKUR kayıtları yapılan öğrenciler, 2019 yılının ağustos ayına kadar merkez de hafta içi 5 gün gelerek alan için gerekli tüm eğitimlerini tamamlayacaklar ve masrafları Büyükşehir belediyesi tarafından karşılanacak. Eğitimi başarı ile tamamlayan çocukların MYK (Mesleki Yeterlilik Kurumu) sınavına da girmeleri sağlanacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.