LASTİK İŞ

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI

Eğitim 19.01.2019 - 09:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANI

Gölcük’te bulunan 2 bin öğretmen görev yapan 82 okulda eğitim gören 30 bin öğrenci yarıyıl tatilinde karne heyecanı yaşadılar.

Gölcük’te bulunan 82 okulda 2 bin öğretmen görev yaparken, aynı zamanda bu okullarda 30 bin öğrenci eğitim alıyor. 2018- 2019 eğitim ve öğretim yarıyıl tatili bu gün başladı. Yarıyıl tatili dolayısı ile Gölcük İhsaniye Ortaokulu ve Gölcük İhsaniye Çiftlik İlkokulunda karne treni düzenlendi. D Düzenlenen Karne törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Millin Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdülhalik Köse, Ahmet Şimşek, Okul Müdürleri, okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katılım sağladılar.   Karne Tören öncesi açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “değerli öğrenciler öz güveninizi artı düşünce olarak geleceğinizi iyi düşünmeniz lazım. Kendinizi güzel şeylere laik görün. Geleceği en üst düzeyde planlamanız gerekir. Bir başka konu asla ve asla sigaradan uzak durun. Yanınızda biri sigara içmesine müsaade etmeyin. Tüm kötü alışkanlıklardan uzak durun. Bu çok önemlidir. Bir başka önemli konu çevremizi temiz tutalım. Yerleri kirletmeyelim. Yine bir önemli konu daha ise hayvanları kollayıp ve onlardan korunmalıyız. Hayvanları severken, hayvanlardan da kendimizi korumalıyız. Ayrıca trafik bizim için önemlidir. Trafikte arabaya binerken emniyet kemerimizi takalım. Araba kullanan anne ve babanız cep telefonu ile konuşmasına izin vermeyin” dedi.   Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “değerli öğrencilerimiz 2018-n2019neğitim ve öğretimin ikinci yarıyılına bu gün gelinde. Bu süreç içerisinde başarılı çalışmalar elde ettik. Sizler bizim için çok önemli ve değerlisiniz. Biz sizlere en iyi şekilde eğitim vermek için çaba harcayacağız. Sizler bizim geleceğimiz siniz. Yarıyıl tatilinde çok iyi dinlenin. Okulların başlaması ile yine bu başarınızı katlayarak arttırmanızdan kuşkum yoktur” dedi.      Fahri Haner 
Gölcük’te bulunan 2 bin öğretmen görev yapan 82 okulda eğitim gören 30 bin öğrenci yarıyıl tatilinde karne heyecanı yaşadılar.

Gölcük’te bulunan 82 okulda 2 bin öğretmen görev yaparken, aynı zamanda bu okullarda 30 bin öğrenci eğitim alıyor. 2018- 2019 eğitim ve öğretim yarıyıl tatili bu gün başladı. Yarıyıl tatili dolayısı ile Gölcük İhsaniye Ortaokulu ve Gölcük İhsaniye Çiftlik İlkokulunda karne treni düzenlendi. D

Düzenlenen Karne törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Millin Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdülhalik Köse, Ahmet Şimşek, Okul Müdürleri, okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katılım sağladılar.

 

Karne Tören öncesi açıklama yapan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş; “değerli öğrenciler öz güveninizi artı düşünce olarak geleceğinizi iyi düşünmeniz lazım. Kendinizi güzel şeylere laik görün. Geleceği en üst düzeyde planlamanız gerekir. Bir başka konu asla ve asla sigaradan uzak durun. Yanınızda biri sigara içmesine müsaade etmeyin. Tüm kötü alışkanlıklardan uzak durun. Bu çok önemlidir. Bir başka önemli konu çevremizi temiz tutalım. Yerleri kirletmeyelim. Yine bir önemli konu daha ise hayvanları kollayıp ve onlardan korunmalıyız. Hayvanları severken, hayvanlardan da kendimizi korumalıyız. Ayrıca trafik bizim için önemlidir. Trafikte arabaya binerken emniyet kemerimizi takalım. Araba kullanan anne ve babanız cep telefonu ile konuşmasına izin vermeyin” dedi.

 

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “değerli öğrencilerimiz 2018-n2019neğitim ve öğretimin ikinci yarıyılına bu gün gelinde. Bu süreç içerisinde başarılı çalışmalar elde ettik. Sizler bizim için çok önemli ve değerlisiniz. Biz sizlere en iyi şekilde eğitim vermek için çaba harcayacağız. Sizler bizim geleceğimiz siniz. Yarıyıl tatilinde çok iyi dinlenin. Okulların başlaması ile yine bu başarınızı katlayarak arttırmanızdan kuşkum yoktur” dedi.   

 

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.